Quantcast

Rusija dar kartą pabrėžia neradusi įrodymų, kad A. Navalnas buvo apnuodytas

Rusijos teismo medicinos ekspertai tyrimų metu nerado jokių įrodymų, pagrindžiančių tvirtinimą, kad opozicijos politikas Aleksejus Navalnas buvo apnuodytas, tai paskelbė Rusijos žiniasklaida po to, kai Vokietija pranešė, kad Rusijos politikas buvo apnuodytas „Novičiok“ grupės nervus paralyžiuojančia kovine medžiaga.

„A. Navalno organizme ar ant jo drabužių nebuvo rasta jokių nuodingų medžiagų“, – paskelbė Rusijos naujienų agentūra TASS, cituodama neatskleistą teisėsaugos šaltinį.

Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas tuo metu pareiškė, kad Vokietija oficialiai neinformavo Rusijos institucijų, kad A. Navalnas buvo apnuodytas „Novičiok“.

Anksčiau trečiadienį Vokietijos vyriausybė paskelbė, kad nėra abejonių, jog A. Navalnas buvo apnuodytas nervus paralyžiuojančia kovine medžiaga.

Šiuo metu A. Navalnas gydomas Berlyne. Jis blogai pasijuto lėktuve rugpjūčio 20 dieną ir pradžioje buvo paguldytas į Omsko ligoninę, tačiau, spaudžiant šeimai ir kolegoms, vėliau perkeltas į Vokietiją.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Vatniko putino darbas

Žiauru ,kad šitaip elgiasi .

Žiauru ,kad šitaip elgiasi . portretas
Kodėl gydes gydytojas iš sykio pareiškė ,kad Navalną reikia gabenti į Europą gydyti Tik isikišus Putino klano nariai paprieštaravo ir pakol garavo tą arbatą du nuodais neleido jo išduoti.Štai kokie žudikai valdo šalį.Jau visas ribas peržengė Putinas su Lukošenka.Abu išrinkti klastojant rinkimus.Tai rodė Rusijos bobulkas per vaizdo kamerą kaip meta glėbiais balsus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių