Quantcast

Rusai širsta dėl neparuoštų slėptuvių nuo bombų: perduokite gubernatoriui, kad jis – p********s!

  • Teksto dydis:

Rusijos karinės pajėgos iš pradžių nesėkmingai bandė atremti iš Ukrainos teritorijos į Belgorodo sritį žengusias Rusijos savanorių korpuso ir regiono „Rusijos laisvė“ pajėgas. Jos, neoficialiomis žiniomis buvo užėmusios Graivorono rajoną Ukrainos pasienyje, praneša LNK.

Prieš Vladimiro Putino režimą kovojantys rusai parodė trofėjinę rusų techniką, kurią paliko vietos policija, saugumiečiai ir pasieniečiai.

Socialiniuose tinkluose pranešta, kad bepiločiai orlaiviai Belgorode smogė saugumo pastatui, tačiau sužeistųjų ar žuvusiųjų nėra. Rusijos karinė valdžia tvirtino, kad skubiai evakavo taktinių branduolinių ginklų saugyklą netoli Graivorono, o vietos gyventojams liepta skubiai išvykti arba bent apsiklijuoti langus ir niekur neiti.

„Sveiki, brangūs draugai. Apie padėtį Graivorono rajone. Gynybos ministerijos ir struktūros tęsia teritorijos valymą. Bet grįžti namo, dabar kreipiuosi į Graivirono rajono gyventojus, kuriems labai dėkingas už tai, kad jie kuriam laikui paliko namus, grįžti dar neverta“. – klabėjo Belgorodo srities gubernatorius Viečeslav Gladkov.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Tie vietos rusai, kurie neišvažiavo, matydami, kas vyksta aplink, – kaip chaotiškai rusų karių pajėgos bando atsakyti į netikėtą rusų savanorių ir „Laisvės“ legiono reidą, atvirai puolė į paniką ir pradėjo ieškoti slėptuvių nuo bombų, bet neatrodo, kad jos buvo paruoštos. „Perduokite gubernatoriui Gladkovui, kad jis – p********s! Iš tikrųjų ant mūsų galvų bombos krenta. Už ką jūs pinigus gaunate?

Rusija pietiniame Belgorodo regione įvedė antiteroristinį režimą. Vėliau Maskva pranešė nukovusi 70 įsiveržėlių, o kitus nustūmusi į Ukrainos teritoriją. Britų žvalgyba įsitikinusi, kad Rusija pasinaudos susirėmimais Belgorode, kad apsimestų auka.

Tuomet Ukrainos sausumos pajėgų vadas pasidalijo vaizdo įrašu iš Bachmuto. Nors Rusija skalambija miestą užėmusi, ukrainiečiai teigė, kad mūšis tęsiasi. Esą gynybos pajėgoms gerai sekasi miesto pakraščiuose. Ukrainos gynybos viceministrė feisbuke pareiškė, kad Ukrainos kariai tebekontroliuoja pietvakarinius miesto pakraščius, priemiesčiuose tęsiasi kovos.


Šiame straipsnyje: LNK turinyskaras UkrainojeBelgorodasslėptuvėsrusai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių