Quantcast

R. Pratasevičius išsiskyrė su S. Sapega ir jau spėjo vesti kitą

  • Teksto dydis:

Buvęs „Nexta“, Baltarusijoje pripažintos teroristine organizacija, „Telegram“ kanalo redaktorius Ramanas Pratasevičius savo tinklaraštyje paskelbė, kad išsiskyrė su Sofija Sapega ir vedė kitą.

R. Protasevičius neatskleidė jokios papildomas informacijos apie vedybas ar kas jo sutuoktinė – jos veidas nuotraukoje liko užtušuotas.

Tačiau jis pakomentavo santykius su buvusia mergina S. Sapega, su kuria ir buvo sulaikytas Minske. Esą jų santykiai ties žlugimo riba buvo dar 2021 metais.

Primename, kad S. Sapega neseniai buvo nuteista šešeriems metams kalėjimo Baltarusijoje. R. Protasevičius tikino esąs nemaloniai nustebęs nuosprendžiu.

R. Pratasevičius ir S. Sapega buvo sulaikyti 2021 metų gegužę, kai Minske buvo priverstinai nutupdytas iš Atėnų į Vilnių skridęs „Ryanair“ lėktuvas, kuriuo jie keliavo.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juzef

Juzef portretas
Šitam belam ruskiui išsiskirt liepė Lukošenkino tarnyba.

Q

Q portretas
o tai ka daryti , bene tokiam liutui 6 m. onanizmu užsiiminėti ...

to anonimas

to anonimas portretas
tavo kiaušai tikriausiai kaip stručio. Durnieliau,iš kur tu žinai kaip ten buvo? Gal tas pratasievičius koks saugumietis. Ir jam nieko už nieką nebuvo. Atlaikė. CHa. Niekas niekada nėra atlaikęs inkvizicijos tardymo. Perimt metodus- taigi su visais aprašymais ir graviūrom yra.
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių