Quantcast

Protestai tęsiasi: į A. Lukašenkos palaikymo mitingą žmonės vežami autobusais

  • Teksto dydis:

Kaip informuoja naujienų agentūra „Unian“, skelbiama, kad Baltarusijos sostinėje organizuojama šalies vadovo Aliaksandro Lukašenkos palaikymo akcija, apie tai patvirtina ir žiniasklaidoje pasirodę vaizdo įrašai.

Vaizdo įrašuose matyti, kad į sostinę vežami begalės žmonių – keliuose užfiksuotos autobusų kolonos, žmonės vežami iš visos Baltarusijos. Pirminiais duomenimis, į Minską atvyks ir 19 vagonų keleivinis traukinys.

Į A. Lukašenkos palaikymo mitingą ginami darbininkai, valdininkai, kai kuriems iš jų žadamos premijos ar garantuojami laisvadieniai, dar kiti priversti taip daryti, jei nori išsaugoti savo darbo vietą, praneša portalas tut.by.

Mitingas vyks Nepriklausomybės aikštėje.

A. Lukašenkos palaikymo mitingas:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tichanovskiniai už dalyvavimą mitinguose siūlė po 60 rublių. Ir taip pat nemokamai į juos vežiojo. Tik šnipštas išėjo. Eurorubliai baigėsi...o nemokamai niekas neina...

Pilietis

Pilietis portretas
Nieko tokio kad veža žmones,ne visi turi su kuo ir ne visi turi pinigų tam ,kad atvažiuotu ,savo nuomonę išsakyti.Lietuvoje tas pats buvo visus 30 metų. Nemokykite kitus ,patys būdami apsidirbe.Gėda skaityti kas rašoma, per visus tuos 30 metų, apie rusus.Pirmiausia reikia savo daržą tinkamai issikuopti,tada kalbėti apie kitus.Dauguma Lietuvos patriotų savo nuomonę pakeitė seniai ,apie savo šalies kiaules prie lovio.

Jadzė

Jadzė portretas
Kodėl ne arkliais?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių