Quantcast

Princo Harry ir M. Markle dukters vardas įžeidė karalienę?

  • Teksto dydis:

Neseniai gimusi princo Harry ir Meghan Markle dukrelė akimirksniu atsidūrė dėmesio centre. Po to, kai buvo paskelbtas mažylės vardas, sujudo ne tik poros gerbėjai, bet ir karališkieji rūmai. Tvirtinama, kad dukrai karalienės vaikystės pravardę suteikę Meghan ir Harry neturėjo jos leidimo tokiam žingsniui.

Britų žiniasklaida ūžia, kad nejaugi iš karališkosios šeimos pasitraukusi pora ir vėl meluoja? Esą Harry ir Meghan sako, kad pavadinti dukrą Lilibet vardu – sena princo svajonė, kuriai karalienė davė pritarimą.

Tačiau karališkųjų rūmų šaltiniai patys teigia, kad karalienė apie tai nieko nežinojo ir jokio sutikimo nedavė.

BBC rašo, kad vis dar Sasekso kunigaikščių titulą turinti pora nesikonsultavo su karaliene dėl jos vaikystės pravardės naudojimo, todėl Elizabeth II jaučiasi šiek tiek įžeista.

Lilibet – būtent taip karalienė save vadino vaikystėje, kol neištarė savo vardo. Harry ir Meghan dukrai suteiktas Lilibet Diana Mountbatten-Windsor vardas.

„Kunigaikščių šaltiniai sako, kad princas pats kalbėjo su karaliene po dukters gimimo ir pasidalijo žinia, kokiu vardu ji bus pavadinta. Jei ji nebūtų davusi sutikimo ir pritarusi tokiam poros sprendimui, vargu, ar jiedu būtų ryžęsi išlaikyti šį vardą. Tie, kurie artimai bendrauja su Harry, gali patvirtinti, kad pirmiausia jis konsultavosi su šeima, o tik po dviejų dienų šią žinią paskelbė viešai“, – tvirtina poros aplinkai artimi šaltiniai.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/princo-harry-dukters-vardas-izeide-karaliene



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Nerodo mergaites, turbūt tamsiaode gimė.

Pantera

Pantera portretas
Ta murklė su savo murklinu toliau stebina pasaulį.

bet tai kaip

bet tai kaip  portretas
nusišnekėti, kad neatskirti kas yra pravardė, kas pseudonimas, kas paties vaiko netaisyklingai ištariams savo vardas...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių