Quantcast

Princas Williamas po žmonos operacijos šią savaitę grįš prie karališkųjų pareigų

  • Teksto dydis:

Jungtinės Karalystės princas Williamas (Viljamas) šią savaitę sugrįš prie karališkųjų pareigų po to, kai pasiėmė atostogų dėl žmonos operacijos, pirmadienį pranešė Kensingtono rūmai.

41-erių sosto įpėdinis atidėjo savo oficialius įsipareigojimus, kad galėtų rūpintis savo žmona Catherine (Ketrin) ir trimis vaikais. Velso princesė sausio 16 dieną buvo paguldyta į privačią ligoninę Londone, kur jai buvo atlikta pilvo operacija dėl nenurodomos, tačiau su vėžiu nesusijusios medicininės problemos.

Trečiadienį Velso princas Williamas atliks investitūrą Vindzoro pilyje, o vakare dalyvaus Londono oro pagalbos tarnybos kasmetiniame lėšų rinkimo renginyje Londono centre, pranešė rūmai.

Sausio mėnesį  Williamo tėvui karaliui Charlesui III (Karoliui III) taip pat buvo atlikta operacija dėl padidėjusios prostatos.

Karalius iš ligoninės buvo išleistas sausio 29 dieną, praėjus trims dienoms po operacijos ir vos kelioms valandoms po to, kai Kensingtono rūmai paskelbė, kad 42-ejų Velso princesė taip pat išleista gydytis namo.

Jų gydymasis sumažino dirbančių monarchijos narių pajėgas, o 76-erių karalienė Camilla (Kamila) tapo svarbiausiu monarchijos atstovu viešumoje, kol karalius Charlesas III gulėjo ligoninėje.

Žiniasklaidos duomenimis, karalius gydysis iki vasario pabaigos, o Catherine, pasak Kensingtono rūmų, savo pareigų nevykdys iki kovo 31-osios.

Visuomenė labai palankiai reagavo į tai, kad karalius atvirai papasakojo apie savo sveikatos problemas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Akurat kaip Benderis

Akurat kaip Benderis portretas
tas Vilius karalius su balta kepure.

Anonimas

Anonimas portretas
TOLIAU DULKINS ŽMONĄ

Anonimas

Anonimas portretas
Bambos išvarža nėra pavojinga ir netrūksta šiaip sau .Ir nelaiko ligoninėje po operacijos ilgai..Galvokite ką rašote.Arba vėžys ,arba plastinė pilvo operaciją buvo..Bet klinika ne tos paskirties , vadinasi liga sudetinga.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių