Quantcast

Princas Philipas perkeltas į kitą ligoninę

Princas Philipas perkeltas į kitą ligoninę, pirmadienį patvirtino Bekingemo rūmai. Jis beveik dvi savaites praleido privačioje ligoninėje, kur buvo gydomas dėl infekcijos.

Pasak Bekingemo rūmų, Edinburgo hercogas buvo išrašytas iš karaliaus Edvardo VII ligoninės ir perkeltas į Šv. Baltramiejaus ligoninę, abi šios įstaigos įsikūrusios Londone. Gydytojai tęs princo gydymą ir atliks jam testų bei stebės dėl turimų širdies negalavimų.

Reporteriai pirmadienį, apie 11 val. Grinvičo (13 val. Lietuvos) laiku, pastebėjo iš karaliaus Edvardo VII ligoninės išvykstantį greitosios pagalbos automobilį. Neįprasta buvo tai, kad į jį įsėdęs asmuo buvo dengiamas nuo žiniasklaidos, leidžiant suprasti, kad keleivis galėjo būti būtent princas Philipas.

99-erių vyro atstovas vėliau patvirtino, kad princas iš tiesų paliko ligoninę.

„Hercogas jaučiasi patogiai ir reaguoja į gydymą, tačiau jis veikiausiai liks ligoninėje bent iki savaitės pabaigos“, – sakė rūmai.

Sulaukus žinių apie princo hospitalizaciją vasario 16 d., imta nerimauti dėl jo sveikatos būklės. Bekingemo rūmai sakė, kad princas Philipas paguldytas į ligoninę „atsargumo sumetimais“, remiantis asmeninio gydytojo rekomendacijomis.

Praėjus kelioms dienoms po to, kai princą ligoninėje aplankė vyriausias jo sūnus ir sosto įpėdinis princas Charlesas, rūmai patvirtino, kad hercogas gydomas dėl infekcijos, tačiau ji nesusijusi su koronavirusu.

Princas Philipas kartu su 94-erių karaliene Elžbieta II sausį buvo paskiepyti pirmąja vakcinos nuo COVID-19 doze.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Degela

------++

------++ portretas
Atsisako organai ,seniui hana.Jo išvaizda kaip lavono.Manau negrįš jau į namus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių