Quantcast

Princas Charlesas ir jo žmona Camilla švenčia krištolinių vestuvių metines

Jie susipažino 1970-aisiais, tačiau susituokė tik po 35 metų: princas Charlesas ir hercogienė Camilla ketvirtadienį švenčia krištolines vestuves. Pora aukso žiedus sumainė Vindzore 2005 metų balandžio 9-ąją.

Charlesas ir Camilla susipažino polo turnyre prieš 50 metų. Jau netrukus Camilla Charlesui pareiškė: „Mano prosenelė buvo tavo prosenelio meilužė. O kaip bus su mumis?“ Bent jau taip skamba jai priskiriama citata.

Pora užmezgė santykius, tačiau jie nutrūko, kai Charlesas pradėjo tarnybą kariniame jūrų laivyne. Abu jie vėliau susituokė su kitais partneriais. Princas 1981-aisiais amžiną ištikimybę prisiekė Dianai Spencer. Vis dėlto netrukus buvę mylimieji ryšį atnaujino. Diana kalbėjo apie „santuoką trise“.

1996-aisiais princas Charlesas ir Diana išsiskyrė, po metų „širdžių karalienė“ žuvo per autoavariją Paryžiuje. Kai tapo aišku, kad Charlesas nebepaleis išsiskirti spėjusios Camillos, karalienė Elžbieta II nebuvo sužavėta. Prireikė ne vienerių metų, kol ji davė leidimą sūnui vesti savo jaunystės meilę.

2005 metais Charlesas ir Camilla susituokė Vindzoro rotušėje. Dabar jie yra devynių vaikaičių seneliai.

Camillai penkis anūkus padovanojo sūnus Tomas ir duktė Laura iš jos pirmosios santuokos. Charlesas turi keturis anūkus.

Camilla ir Charlesas vestuvių metines mini po princo įveiktos Covid-19 ligos. Kovo pabaigoje paskelbta, kad jo koronaviruso testas buvo teigiamas. Rūmų duomenimis, sosto įpėdiniui pasireiškė tik lengvi simptomai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių