Quantcast

Prezidentas davė parodymus

Uk­rai­nos pre­zi­den­tas vėl mi­na pro­ku­ra­tū­ros slenks­čius. Va­kar Vik­to­ras Juš­čen­ka at­vy­ko duo­ti pa­ro­dy­mų by­lo­je dėl ban­dy­mo jį nu­nuo­dy­ti.

Tai bu­vo jau ant­ras pre­zi­den­to su­si­ti­ki­mas su by­los ty­rė­ja Ga­li­na Kli­mo­vič - pa­ty­ru­sia už­sa­ko­mų­jų žmog­žu­dys­čių spe­cia­lis­te, ku­ri pa­ti iš­gy­ve­no du pa­si­kė­si­ni­mus. V.Juš­čen­ka da­vė pa­ro­dy­mus dėl ban­dy­mo jį nu­nuo­dy­ti 2004 m. ru­de­nį - per pa­tį Uk­rai­nos pre­zi­den­to rin­ki­mų įkarš­tį.

Ty­ri­mo duo­me­ni­mis, tai įvy­ko per va­ka­rie­nę pas bu­vu­sį Uk­rai­nos sau­gu­mo ta­ry­bos va­do­vo pa­va­duo­to­ją Vla­di­mi­rą Sa­ciu­ką. Po ku­rio lai­ko V.Juš­čen­ka pa­si­ju­to blo­gai ir bu­vo nu­ga­ben­tas į li­go­ni­nę. Gy­dy­to­jai nu­sta­tė, kad jis bu­vo ap­nuo­dy­tas diok­si­nu. V.Sa­ciu­kas tu­ri Ru­si­jos pi­lie­ty­bę ir šiuo me­tu ten gy­ve­na. Šį mė­ne­sį Mask­va at­me­tė Ki­je­vo pra­šy­mą jį iš­duo­ti.

Po ban­dy­mo nu­nuo­dy­ti V.Juš­čen­ką ki­lo daug są­moks­lo teo­ri­jų. Bu­vęs jo ša­li­nin­kas, po­li­ti­kas ir vers­li­nin­kas Da­vi­das Žva­ni­ja šį mė­ne­sį pa­reiš­kė, kad pa­si­kė­si­ni­mo is­to­ri­ją su­gal­vo­jo V.Juš­čen­kos rin­ki­mų šta­bas. Tuo­me­ti­nis kan­di­da­tas į pre­zi­den­tus esą tie­siog ap­si­nuo­di­jo mais­tu, o ty­ri­mo re­zul­ta­tai bu­vo su­klas­to­ti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Vis tos sąmokslo teorijos.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių