Quantcast

Prancūzijos valdžia neatmeta, kad dėl koronaviruso vėl gali būti įvesta komendanto valanda

Prancūzijos vyriausybė neatmeta, kad dėl koronaviruso plitimo artimiausiu metu kai kuriuose regionuose vėl bus įvesti tam tikri apribojimai, taip pat ir komendanto valanda. Tai pirmadienį televizijos kanalui BFM pareiškė valstybės sekretorius prie Prancūzijos URM Clément`as Beaune`as.

„Taip gali būti“, - pažymėjo jis, atsakydamas į atitinkamą klausimą. Anot politiko, šalies prezidentas Emmanuelis Macronas liepos 12 d. kalbėdamas per televiziją pareiškė, kad teisę įvesti karantino apribojimus turės Prancūzijos regionų prefektai. „Priemonės turi atitikti padėties sunkumą“, - pabrėžė valstybės sekretorius.

„Vienintelė galimybė įveikti pandemiją – vakcinacija“, - priminė jis.

Sekmadienį šalies Sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad per parą Prancūzijoje buvo nustatyta daugiau kaip 12 tūkst. naujų užsikrėtimo koronavirusu atvejų. Kaip pažymi ekspertai, šis rodiklis byloja apie naują pandemijos protrūkį šalyje.

Naujausiais valdžios duomenimis, nuo pandemijos pradžios Prancūzijoje užfiksuota daugiau kaip 5,8 mln. užsikrėtimo koronavirusu atvejų. Covid-19 aukomis tapo daugiau kaip 111 tūkst. žmonių. Iki šiol bent viena vakcinos doze paskiepyti daugiau kaip 36 mln. prancūzų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

тролль

тролль portretas
nieko svolociai tuoj ir lietuvoje prasides partizanine kova uz zmogaus teisiu pazeidimus, pas ka zalias pasas... nusluot.

taip

taip portretas
vykdoma propoganda visais kanalais ir ireminamos salys kuriu zmones irgi kovoja su tuo marmalu kuris kisamas per prievarta kuri nusikalstama=====
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių