Quantcast

Prancūzija smerkia jėgos panaudojimą per protestą Maskvoje

  • Teksto dydis:

Prancūzija sekmadienį pasmerkė „aiškiai perteklinį jėgos panaudojimą“, kai per nesankcionuotą opozicijos protestą Maskvoje buvo sulaikyti šimtai žmonių.

Prancūzijos užsienio reikalų ministerijos atstovas pranešime pareiškė, kad Paryžius „primygtinai reikalauja [gerbti] išraiškos laisvę visomis formomis, taip pat ir taikias demonstracijas ir dalyvavimą laisvuose bei skaidriuose rinkimuose“.

Maskvoje policija šeštadienį sulaikė daugiau kaip 800 žmonių, susirinkusių į opozicijos organizuotą nesankcionuotą protesto akciją.

Šimtai žmonių susirinko į „pasivaikščiojimus“ vadinamuoju Bulvarų žiedu Maskvos centre, protestuodami prieš tarnybų atsisakymą įregistruoti dešimtis opozicijos kandidatų rugsėjį vyksiantiems miesto tarybos rinkimams. Ši vietinio masto problema pastarosiomis savaitėmis virto politine krize.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladimiras Putinas

Vladimiras Putinas portretas
Komentarų skiltyje dauk tautiečių, norinčių apginti mano režimą. Puiku! Visus kviečiu susirinkti prie raudonosios aikštės visus apdovanosime, laukiame jūsų susibūrimo. Nuolankiai Jūsų VOLODIJA "Pyterinis"

idomu

idomu portretas
> As manau- ar tik ne tu šaudei į protestuojančius žmones prie seimo, laužei šonkaulius senoliams prie Kariotiškių ir sugriovei protestuotojų palapinių miestelį Vilniuje?

Kalbejau nesenai

Kalbejau nesenai portretas
Su Prancuzu jis sake -France must change. O šiuo metu britanijoje, aktivistus reikalaujančius palesti iš kaleimoTommy Robinsona vietiniai policemanai talžo ir suimuneja o raitoji policija dar ir arkliukais mindo. Ka#Dabar#Daryti?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių