Quantcast

Po „Ryanair“ skrydžių atšaukimo iš pareigų traukiasi operacijų direktorius

  • Teksto dydis:

Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ pranešė, kad dėl dešimčių tūkstančių skrydžių atšaukimo šio mėnesio pabaigoje iš pareigų pasitrauks kompanijos operacijų direktorius.

Kompanijos atstovai šeštadienį pranešė, kad kelis dešimtmečius joje dirbęs Michaelas Hickey (Maiklas Hikis), pasitraukęs iš pareigų tebeturės „patariamąjį vaidmenį“.

Jis yra pirmasis aukšto rango pareigūnas, nusprendęs trauktis iš kompanijos dėl vykdomo skrydžių atšaukimo plano, sujaukusio beveik 700 tūkst. keleivių planuotas keliones ir pakenkusio oro linijų siekiui pagerinti savo reputaciją dėl klientų aptarnavimo.

Gausybė skrydžių buvo atšaukta dėl darbuotojų atostogų planavimo klaidų, pilotų stygiaus ir kitų priežasčių.

„Ryanair“ vadovas Michaelas O'Leary (Maiklas O‘Liris) sakė, kad M.Hickey pastaruosius 30 metų „nepaprastai daug prisidėjo“ prie oro linijų darbo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Sutvarkykime lietuviškas įmones Norvegijoje, nelaukime, kol norvegai mus išvys, kaip veja britai. "Neretai į Norvegiją darbuotojai išvyksta dirbti darbų lietuviškų įmonių vardu. Tuomet darbuotojas ir toliau lieka Lietuvos įmonės darbuotoju. Pasiteiravus Aleksandro Laurinavičiaus, komercijos atašė Norvegijoje, kokie skirtumai dirbant Norvegijos vietinėje ir lietuviškoje įmonėje, šis atsakė: „Jei darbus atlieka Lietuvos įmonė, tai dažniausiai darbuotojai yra atsivežami iš Lietuvos ir su jų pagalba suteikiama paslauga. Skirtumas yra, nes tie žmonės yra įdarbinti Lietuvoje pagal lietuviškas taisykles“. Ar dėl šios priežasties gali skirtis Norvegijoje dirbančio lietuvio atlyginimas, komercijos atašė neatsakė." (Daugiau apie tai - čia).

Kęstas

Kęstas portretas
Tokios lietuviškos ir kitokios Rytų Europos įmones verčia dirbti viršvalandžius, bet juo neapmoka ir kitaip nepaklūsta Norvegijos įstatymams. Tai yra darbo jėgos dempingas. Taip gadinama rinka mums visiems. Jungtinės Karalystės Brexitas, Trumpo laimėjimai Amerikoje rodo, kad ilgai taip tęstis negali. Europos Sąjunga suirs, smuks visų mūsų gyvenimo lygis, suprastės Lietuvos saugumas. Laikas Lietuvos Seimui prisiimti atsakomybę už nusikaltimus tų Lietuvos įmonių, kurios ardo Europos Sąjungą, prie kurios iki šiol šliejosi ir Norvegija. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių