Quantcast

Pasirodė šokiruojantys vaizdai iš M. Saakašvilio palatos

  • Teksto dydis:

CNN parodė vaizdo stebėjimo kamerų įrašų vaizdus iš buvusio Sakartvelo prezidento Michailo Saakašvilio palatos. Juose matyti, kad politikas nukrenta taip ir nepasiekęs lovos, rašo ruscrime.com.

Anksčiau pranešta, kad jis yra sunkios būklės. Dėl to perkeliamas į reanimaciją. Kaip teigiama, M. Saakašvilio gydytojai mano, kad išgydyti buvusį Sakartvelo prezidentą beveik neįmanoma. Pastaruoju metu jis numetė 42 kilogramus, sutriko politiko pažintinės funkcijos, susirgo polineuropatija.

Gydytojai akcentavo, kad dabartinis gydymas yra neveiksmingas ir tik pablogina M. Saakašvilio būklę. Jei buvusio prezidento sveikata nepagerės, jis gali išgyventi tik kelis mėnesius.

Specialioji Sakartvelo bausmių vykdymo tarnyba CCTV paviešino skirtingais praėjusių metų gruodžio laikotarpiais filmuotą medžiagą iš M. Saakašvilio palatos. Čia matyti, kaip M. Saakašvilis pakeltu tonu kalba su medicinos personalu ir jiems priešinasi, taip pat rūko elektronines cigaretes, žiūri televizorių. Yra fragmentas, kai buvęs prezidentas tyčia bando iškristi iš ligoninės lovos, o gydytojai jam neleidžia to padaryti. Gruodžio 12 d. filmuotoje medžiagoje M. Saakašvilį galima pamatyti išsekusį ir po palatą judantį su vaikštyne.

 

 

Anksčiau M. Saakašvilis kreipėsi į užsienio žiniasklaidą prašydamas ištirti jo apsinuodijimą. Jis patikslino, kad šį faktą įrodė laboratorija JAV ir žinomas toksikologas Niujorke. Politikas taip pat prašė ištirti įtartinus Sakartvelo ryšius su Rusija.

Vasario 6 dieną Sakartvelo teismas atsisakė paleisti buvusį šalies prezidentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BERLYNO PACIENTUI TAI TIEK PRIRYT NEDUODA

BERLYNO PACIENTUI TAI TIEK PRIRYT NEDUODA portretas
Bet nieko tokio Suvalgys tris porcijas chačiapurių su liule kebabu užsigers raudono vyno iš bačkos ir atrodys kaip naujas. Tegu džiaugiasi kad pindosai nepasiūlė tiesiai į krosnį ... ąsilas

Nuotraukoje...

Nuotraukoje... portretas
Čia jis girtas vos dašliaužė iki lovos....

O KO JIS TIKĖJOSI?

O KO JIS TIKĖJOSI? portretas
Kalėjimas - ne Maljorkos kurortas. Ką pasėjai - tą ir pjauni...
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių