Quantcast

Paryžiuje įsigalioja reikalavimas dėvėti kaukes lauke

Ypač gausiai lankomose Prancūzijos sostinės vietose pirmadienį įsigalioja prievolė dėvėti kaukes lauke. Paryžiaus valdžios duomenimis, tai pirmiausiai Senos upės pakrantė bei turistiniai objektai, taip pat turgūs ir parduotuvių gatvės. Už reikalavimo nepaisymą grės iki 135 eurų baudos.

Daug kitų Prancūzijos miestų jau anksčiau įvedė prievolę dengti burną ir nosį ypač judriose vietose. Be kitų, tai yra Nica, Marselis bei La Rošelis.

Šalies mastu kaukių prievolė galioje visose viešose uždarose patalpose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Ar jūs žinote, kad nuo viruso veido kaukė nepadės, jeigu nuodas išplatintas, jis patenka ir per žmogaus odą.Žinote ,kad yra bakteriologinis ,cheminis ginklas.Nepamirškite kad paprasta medžiagine kauke nieko ji nereiške,chirurgai jas devi tik operacijų metu ,tam, kad kartais neapciaudetu operuojamo ligonio.

Vija

Vija portretas
Dabar visas pasaulis tapo panašus i ta šalį kurioje veidus ir visi susisukę i skudurus.Beliko reikalauti visiem susisukti i skudurą.

...,kur DIDELE ZMONIU KONCENTRACIJA...

...,kur DIDELE ZMONIU KONCENTRACIJA... portretas
jos yra BUTINOS,o kur galima ISLAIKYTI TINKAMA ATSTUMA tarp ZMONIU JOS visiskai neBUTINOS netgi ZALINGOS SVEIKATAI del KVEPAVIMO suTRIKDYMO... TASKAS
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių