Quantcast

P. Porošenka žada diplomatiniu keliu susigrąžinti Krymą ir Rytų Ukrainą

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentas Petro Porošenka antradienį pareiškė, kad Kijevas susigrąžins Krymą ir savo nekontroliuojamas Rytų Ukrainos teritorijas diplomatiniu keliu.

„Pareiškiu dar kartą: Krymą ir Donbaso (Rytų Ukrainos) dalį stengiamės atgauti politiniu ir diplomatiniu keliu, tačiau Minsko susitarimai (dėl konflikto Rytų Ukrainoje sureguliavimo) jau atnešė naudos Ukrainai“, – pareiškė prezidentas antradienį per susitikimą su diplomatinių įstaigų užsienyje vadovais.

„Kovosime, išlaisvinsime (taip pat ir politiniu ir diplomatiniu keliu, kur pagrindinė našta guli ant jūsų pečių) kiekvieną savos žemės lopinėlį. Tačiau stiprinsime savo karinį potencialą, nes šalia mūsų – šalis agresorė, galinti mesti iššūkį Europos ir pasaulio saugumui“, – pabrėžė P. Porošenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
kaip suprasti zodi susigrazinti....Krymas niekad nebuvo ukros,sakytu geriau uzkariauti tada,cia Chrusciovo klaidu istaisymas buvo ir tiek,Be to zmones normalus patys ukron ,pas fasitus,ne uz ka neeitu....

kai putleri nuvers rusai tai gal pasikeis kazkas

kai  putleri  nuvers  rusai tai  gal  pasikeis kazkas portretas
kol kgbistas bus valdziuoj tol jam vis karas rupi. Dabar del penciju vis antras karas jam vis trugdo.Blogai kad pasaulis tik rudaji fasisma pasmerke o raudonasis liko ir tesia savo

...

... portretas
Pardavė rusai Aliaską, parduos ir Krymą.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių