Quantcast

O. Scholzas dar kartą pagrasino Rusijai „dideliais kaštais“ invazijos į Ukrainą atveju

Vokietijos kancleris Olafas Scholzas paragino Rusiją mažinti savo pajėgas pasienyje su Ukraina ir dar kartą įspėjo dėl „didelių kaštų“ invazijos atveju.

Atsakydamas į klausimą, ar tai turėtų padarinių ir „Nord Stream 2“ dujotiekiui, O. Scholzas antradienį sakė, „kad viskas diskutuotina, jei įvyks karinė intervencija prieš Ukrainą“. Esą rengiamasi galimai bendrai koordinuotai reakcijai ir kalbamasi su Aljanso partnerėmis.

Po pokalbio su NATO generaliniu sekretoriumi Jensu Stoltenbergu kancleris kartu pasisakė už tai, jog „būtų daroma viskas, kad neįvyktų karinė agresija prieš Ukrainą“. Jis atkreipė dėmesį į praėjusią savaitę prasidėjusius pokalbius tarp Rusijos ir JAV, NATO ir ESBO. „Mes visi drauge norime konstruktyvių ir stabilių santykių su Rusija“, - pažymėjo O. Scholzas. Šalys taip pat pasirengusios „rimtam dialogui“ dėl saugumo klausimų su Maskva.

O. Scholzas pažymėjo, kad ir toliau sieks pokalbių tarp Rusijos, Ukrainos, Vokietijos ir Prancūzijos atnaujinimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vokietijai

Vokietijai portretas
Reikėjo paleisti nordstream 2 su Amerika. O ne dėti sankcijas, tad ir rusas būtų ramesnis, ir elektros kaina būtų žymiai mažesnės ir šildymo kaina būtų mažesnė...čia tik verslas, vat tada jei rusai pultu galima būtų atjungti nordstream2..dabar rusams bankrotas bus jei neveiks nordstream2. Bus kaip su Sibiro dujotiekių 1980metais kai czv susprogdino dujotiekį per šaltąjį karą tad SSRS bankrutuoti pradėjo...bet dabar rusai tiesia dujotiekį į Kiniją,,,ir galės ES savo amerikosu draugų pasikliauti kuris Kinijai pačiai dujas parduoda, čia tik verslas kaip sako amerikosai...

Jo jo

Jo jo portretas
Scholcas tada dės dideli savo stolca ir tiek tu didelių kaštų:D:D:D

Buldozeris

Buldozeris portretas
Ka jis ten pagrasino, galimai alga is "gazpromo" gauna. Kremliniai tik juokiasi is tu bekiausiu amsejimo...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių