Quantcast

Nuteisti žmogžudžiai

Vokietijoje du mėnesius trukusio baudžiamojo proceso byloje padėtas taškas. Kylio teismas nužudymu kaltinamiems lietuviams skyrė bausmę iki gyvos galvos.

45 metų Laimonas O. ir 42 metų Juozas S. pripažinti kaltais prieš penkerius metus apiplėšę ir nužudę vieną automobilių prekiautoją. Abu lietuviai prieš keletą metų Vokietijoje pradėjo verstis automobilių prekyba. Verslas ėjosi sunkiai, tad vienas jų prasiskolino.

Proga prasimanyti pinigų 2900 eurų (10 tūkst. litų) skolai grąžinti pasitaikė greitai. Tikėdamasis gero sandėrio su lietuviais susitarė susitikti mašinų prekeivis iš Kazachstano Sergejus L. Į B76 kelio poilsio aikštelę atvažiavęs 33 metų vyras turėjo 8 tūkst. eurų (27,6 tūkst. litų). Vėliau, po keturių dienų, policija rado jo kūną. Vyras buvo nužudytas dviem šūviais į nugarą.

Įvykdę žmogžudystę lietuviai pasilinksmino Jūros šventėje Kylio miesto rajone ir pasuko savo keliais. Vyresnis sumokėjo skolą, o jaunesnis laimės ieškoti patraukė į Didžiąją Britaniją. Lietuvių asmenybės nustatytos policijai atlikus genetinius tyrimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rombas

Rombas portretas
Kurie nužudo žmogų,be jokios priežasties visus uždaryt,kad jų nė kvapo neliktų. Visuomenės atmatos.

Saulius1

Saulius1 portretas
Na... adVOKatai teigs, kad nėra ko žmonių kankint, kad bausmę gavo (o tai - SVARBIAUSIA), kad mirusio - neatgaivint, tad turim nebūt žiaurūs ir... Bet juk - to žmogaus neatgaivinsi, bet galima suteikt viltį gyvent visai eilei ligonių, laukiančių organų persodinimui - jie tai gal labiau visuomenei nusipelnę nei kad kažkokie žudikai.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių