Quantcast

Nuo kito mėnesio Austrija pradeda privalomą vakcinaciją

Pagal įstatymo projektą, kurį sekmadienį Vienoje pristatė vyriausybė, Austrijoje nuo vasario įsigalios privaloma vakcinacija nuo koronaviruso. Tai bus taikoma visiems 18 metų ir vyresniems žmonėms, bet ne nuo 14 metų, kaip planuota iš pradžių.

Gyventojų patikrinimai pasirinktinai prasidės kovo viduryje, įskaitant ir eismo stabdymą, sakė sveikatos apsaugos ministras Wolfgangas Mücksteinas.

Asmenys, kurie atsisako skiepyti, bus baudžiami nuo 600 iki 3600 eurų bauda po to, ​​kai jiems bus suteikta paskutinė galimybė pasiskiepyti iki nustatyto termino. Įstatymas bus taikomas visiems Austrijos gyventojams, išskyrus nėščias moteris ir visus, kurie negali būti skiepijami dėl medicininių priežasčių. Visiems, pasveikusiems nuo koronaviruso, bus suteikta 180 dienų išimtis.

Austrijos parlamentas įstatymą turėtų priimti ketvirtadienį per balsavimą, kuris iš esmės laikomas tik formalumu, nes valdančioji konservatyvios Austrijos liaudies partijos (ÖVP) ir Žaliųjų koalicija turi būtiną paprastą daugumą. Tik kraštutinė dešinioji Austrijos laisvės partija (FPÖ) kategoriškai pasisako prieš privalomą skiepijimą.

Kancleris Karlas Nehammeris sakė, kad naujasis įstatymas nėra mūšis tarp skiepytų ir neskiepytų, o labiau už tai, kad visa visuomenė vėl gyventų laisvėje. Anksčiau šį mėnesį pačiam K. Nehammeriui buvo nustatytas teigiamas koronaviruso testas, bet jis teigė, kad dėl to, jog yra pasiskiepijęs, visuomet buvo įsitikinęs, kad į ligoninę nepaklius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

1939

1939 portretas
Ir nuo ten pradėjo

Daktaras Mengelė

Daktaras Mengelė portretas
Jokių vakcinacijų. Privaloma turi būti tik kremavimas, nes pristatyta šiuolaikinių krematoriumų, kur pakilsite į Dausas.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokie atlyginimai Austrijoje, koks pragyvenimo lygis,kodėl is ju neimamas ekonomikos pavyzdys .Kodėl tik visoks brudas Lietuvai turi būti pavyzdys.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių