Quantcast

Netikėti V. Putino planai: skelbia, kada ketina surengti viešą klausimų ir atsakymų sesiją

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas planuoja birželio 30 d. surengti viešą klausimų ir atsakymų sesiją, sekmadienį paskelbė vyriausybė.

Ji nurodė, kad piliečiai gali telefonu ar internetu atsiųsti klausimų šiai transliacijai, dar vadinamai „tiesiogine linija“.

Manoma, kad per šių metų klausimų ir atsakymų sesiją daugiausia dėmesio bus skiriama rugsėjo 19 d. šalyje vyksiantiems parlamento rinkimams.

Kasmet per radiją ir televiziją transliuojama sesija sutraukdavo gausią auditoriją, tačiau pernai V. Putinas dėl didėjančio pasipriešinimo nusprendė ją atšaukti.

2019 m. jis praleido keturias valandas atsakinėdamas į 80 klausimų. Tuomet, be kita ko, jam pateikta kritikos dėl mažėjančio pajamų lygio ir problemų šalies sveikatos priežiūros sistemoje.

Apklausos rodo, kad ir šiemet visuomenėje gausu nepasitenkinimo prieš artėjančius rinkimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Durneliui piliečiui.

Durneliui piliečiui. portretas
Pažiūrėk kas dedasi JAV. Baidenas pabijojo įsileisti ruskiu korespondentu, pabijojo jų užduodamu klausimų. O Putinas atsakinėjo tiesiai į visus klausimus ir be jokių iš anksto parašytų sakiniu,ne taip kaip Prezidentas Baidenas.

Malacius Putinas, o kam nepatinka pasiziurekit i LIETUVA

Malacius Putinas, o kam nepatinka pasiziurekit i LIETUVA portretas
AR LIETUVOJE VISKAS TEISINGAI VYKSTA IR NEREIKES KAIMYNU KRITIKUOTI. SAVO PASIŽIUREKIT.

pilietis

pilietis portretas
Na jo..oo....ooo.... Kaip visada , diktatoriaus pareiškimai tos šalies kontroliuojamoje spaudoje [ tv ] rėksmingi. O bus taip , kaip visada . Pačių sugalvoti ir iš anksto apmastyti klausimai , bus įgarsinti [ su "pompa" ], netinkami , net nesvarstyti ir atmesti, o , visame pasaulyje žinomus dalykus [ politinius kalinius, opoziciją, nuodijimus ar susidorojimus su oponentais ...], pateiks kaip ...Vakarų puolimą, išsigalvojimą ir t.t. FAKTAS tas, kad tas neūžauga visaip stengiasi kuo ilgiau pratempti savo buvimą diktatoriaus vietoje, nes , pralaimėjimo atveju, grėstų bylinėjimasis dėl didžiulės korupcijos, kyšių, nuodijimų ,susidorojimo su opozicija....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių