Quantcast

Netikėtas radinys atgaivino viltį

Mįslė dėl paslaptingo milijonieriaus Steve'o Fossetto dingimo netrukus gali būti įminta. Atokioje Kalifornijos vietovėje vienas turistas rado daiktų, kurie greičiausiai priklausė daugiau nei prieš metus dingusiam aviatoriui.

"Rasta tapatybės kortelė, kurioje įrašytas S.Fossetto vardas, marškiniai ir piniginė, – CNN televizijai trečiadienį sakė Mamot Leikso policijos departamento vadas Randy Schienle'as. – Nesame įsitikinę, ar tai priklauso aviatoriui, tačiau jo vardas neabejotinai įrašytas ant kažkokio lakūno arba lėktuvo pažymėjimo." Tapatybės kortelė buvo parodyta Federalinės aviacijos administracijos atstovui Ianui Gregorui ir jis patvirtino, kad tai S.Fossetto dokumentas.

Policija pranešė, kad prie Mamot Leikso esančiame oro uoste jau įkurta vadavietė ir kad netrukus ketinama vėl atnaujinti dingusio aviatoriaus paiešką iš oro.
Kalnuota vietovė, kurioje rasti daiktai, yra netoli privataus aerodromo, iš kurio S.Fossettas išskrido 2007 m. rugsėjo 3 d. vienmotoriu lėktuvu "Citabria Super Decathlon". Anuomet gelbėtojai nerado jokių be žinios dingusio 63 metų nuotykių ieškotojo pėdsakų, nors didelėje paieškos operacijoje dalyvavo dešimtys orlaivių ir kruopščiai išnaršė regioną.

Čikagos akcijų biržoje kapitalą susikrovęs multimilijonierius pasiekė dešimtis buriavimo, sklandymo ir oreivystės pasaulio rekordų.
Vasarį Ilinojaus teisėjas našlės prašymu S.Fossettą oficialiai paskelbė mirusiu.


Šiame straipsnyje: rasti milijonieriaus daiktai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Netikėtas radinys atgaivino viltį. Kokią viltį jis atgaivino?

Saulius1

Saulius1 portretas
Laikrašty antraštė tikslesnė, nors irgi, galima sakyt, pakankamai užgauli. Bet tai yra tik avarijos vietos radimas, o ne mįslės įminimas: tai kodėl įvyko avarija?
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių