Quantcast

Netikėtas pareiškimas: poilsiavietė nusprendė priimti tik neskiepytus klientus

  • Teksto dydis:

Vienos apgyvendinimo įstaigos Velse savininkė paskelbė, kad nuo COVID-19 skiepyti žmonės pas juos nelaukiami – ji savo sprendimą aiškina nepagrįsta baime.

Ekologiškas idėjas deklaruojančios poilsiavietės „Blaeneinion“ savininkė Sharon Girardi sprendimą paskelbė įstaigos interneto svetainėje. Vakarinėje Velso pakrantėje, Machynlletho miesto ribose veikianti kompanija skelbia, jog vakcinuoti svečiai čia nelaukiami.

„Su didžiuliu liūdesiu priėmėme sprendimą, kad negalime priimti žmonių, paskiepytų eksperimentine COVID-19 vakcina.

Yra daug žmonių, kurie mano taip pat, kaip ir aš, jie yra atsargūs dėl eksperimentinės kilmės injekcijos. Jie yra dėkingi, kad turi kur atvykti.

Norėčiau nukreipti žmones į MHRA interneto svetainę ir susipažinti su šalutiniais vakcinos poveikiais“, – rašo savininkė visuomenei skirtame pranešime.

Sharon Girardi pridūrė, kad jos pareiga – „saugoti šeimą ir svečius“, tačiau nepaaiškino, kaip pasiskiepijęs žmogus gali pakenkti aplinkiniams.

Taip pat skelbiama, jog visos vietos poilsiavietėje rezervuotos iki rugsėjo pabaigos.

Tiesa, kai kurie žmonės mano, jog toks pranešimas – nevykusi reklama, būtent tokie atsiliepimai palikti prie poilsiavietės paskyros „TripAdvisor“: informacinės platformos keliautojams. Tarp komentarų yra ir savininkės rėmėjų, „plojančių jai už drąsą skelbti tiesą“.

Jungtinėje Karalystėje naudojamos vakcinos nuo COVID-19 yra saugios – tai nurodoma Medicinos ir sveikatos produktų reguliavimo agentūra (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency, MHRA). Tai reiškia, jog tokie vakcinos apibūdinimai kaip „eksperimentinė“ ir „ne visiškai ištirta“ yra melagingi bei neatitinka tikrovės.

Šiuo metu JK pilnai pasiskiepijo jau didžioji dauguma (44,2 mln. arba 81,4 proc.) suaugusių gyventojų.

MHRA teigimu, nuo skiepijimo pradžios (2020 m. gruodžio 9 d.) iki 2021-ųjų rugsėjo 8-osios JK sulaukta per 1,6 tūkst. pranešimų apie mirtis, kurios galėjo sukelti įtariama nepageidaujama reakcija į skiepus.

526 atvejai susiję su „Pfizer/BioNTech“ vakcina, 1075 – su „AstraZeneca“, 16 – su „Moderna“, 28 – su neįvardinta vakcina nuo COVID-19.

Didžioji dauguma iš mirusiųjų – garbaus amžiaus ir lėtinėmis ligomis sergantys žmonės.

Šios 1645 mirtys užregistruotos per 7 dienas nuo žmogaus vakcinavimo, tačiau pabrėžiama, jog tai nereiškia, jog vakcina buvo tiesioginė mirties priežastis.

Per tą patį laikotarpį JK mirė 134 045 žmonės, kurie sirgo COVID-19.

Plačiau skaitykite: https://www.anglija.today/koronavirusas/poilsiaviete-priima-tik-neskiepytus-klientus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasitaiko visokių nuomonių, bet ar nerizikuoja verslu

Pasitaiko visokių nuomonių, bet ar nerizikuoja verslu portretas
Patiktų, jeigu visi atsisakytų ten važiuoti.

Pil.

Pil.  portretas
Skiepų visa problema ta, kad jie yra neištirti ir neaiškios pasekmės po Skiepo.Todėl daug žmonių nesiskiepino, nenori eksperimentuoti su savim.

Med.

Med. portretas
Taip,paskiepytas tai reiškę turi užkratą. Tokio žmogaus aš vengiu,anksčiau ar vėliau jis susirgs.Skiepytais žmogus turi būti izoliuotas.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių