Quantcast

Neįprastas V. Putino gimtadienis: surengė demonstratyvią fotosesiją

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas garsėja pozavimu įspūdingoms nuotraukoms, kuriose paprastai atsispindi nepaprasti pomėgiai, tokie kaip tigrų stebėjimas ar giliavandenis nardymas.

Pirmadienį prezidento gimtadienio proga paskelbtose nuotraukose ilgametis Rusijos lyderis laiką leidžia gamtoje, užsiimdamas mažiau pavojinga veikla.

67 metų sulaukęs V. Putinas savaitgalį praleido grybaudamas su gynybos ministru Sergejumi Šoigu Sibiro kalnuose virš Jenisejaus upės.

Kremliaus paskelbtame vaizdo įraše įamžinta, kaip V. Putinas ir gynybos ministras renka ir uosto grybus.

Prezidentas vaikščiojo po laukinės gamtos grožiu garsėjančią vietovę pietų Sibire.

„Mes užkopėme virš debesų“, į bemaž 2 tūkst. metrų aukštį, kalbėjo, iš pažiūros, kvapą sunkiai atgaunantis šalies vadovas.

Iškylos metu V. Putinas miške vairavo didelio pravažumo automobilį ir skraidė sraigtasparniu.

„Mačo“ įvaizdį kuriantis V. Putinas anksčiau yra fotografavęsis su baltuoju delfinu ir skraidęs su migruojančiomis gervėmis.

Nors giriasi meile laukinei gamtai ir, kitaip nei dauguma kitų Rusijos pareigūnų, susilaiko nuo medžioklės, V. Putinas palaiko naftos paieškas Arkties regione ir yra suabejojęs klimato kaita.

Rusai, kaip tauta, yra aistringi grybautojai, o kaip tik dabar yra grybų sezonas. Šis jų pomėgis atsispindi ir rusų literatūroje, įskaitant Levo Tolstojaus romaną „Ana Karenina“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas portretas
Prezidente Aciu, kad esate taikos ir saugumo garante!

Hi

Hi portretas
liekit tulzi, kiek tik sirdis geidzia, jums to tiesiog nesuvokti, neduota is dangaus, tad ir nereika tusciazodziauti:)))))

Ei klumpes

Ei klumpes portretas
Ne jums žopalizai apie vyra kalbeti:)
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių