Quantcast

Maskvos teismas nurodė Kremliaus kritiką A. Navalną laikyti suimtą 30 dienų

Rusijos teismas pirmadienį nurodė 30 dienų suimti Kremliaus kritiką Aleksejų Navalną, ankstesnę dieną sulaikytą iškart po grįžimo į Maskvą iš Vokietijos, pranešė opozicionieriaus atstovė Kira Jarmyš.

„Teismas areštavo Navalną 30 parų. Iki vasario 15 dienos“, – per „Twitter“ parašė K. Jarmyš.

Pareigūnai sekmadienį sulaikė 44 metų žinomiausią prezidento Vladimiro Putino oponentą Maskvos Šeremetjevo oro uoste, nepraėjus nė valandai po to, kai opozicionierius sugrįžo į Rusiją, nepaisydamas perspėjimų, kad jis bus areštuotas.

Rusijos kalėjimų tarnyba (FSIN) pareiškė sulaikiusi A. Navalną už tai, kad jis pažeidė 2014 metais sukčiavimo byloje jam paskirtos lygtinės bausmės sąlygas. Pats opozicionierius tą bylą laiko paskatinta politinių motyvų.

Prokurorai taip pat gali iškelti su korupcija kovojančiam aktyvistui baudžiamąją bylą dėl įtarimų, kad jis neteisėtai pasisavino beveik 4 mln. dolerių, paaukotų jo organizacijoms.

A. Navalnas į Rusiją sugrįžo iš Berlyno, kur jis gydėsi po praėjusią vasarą įvykdyto apnuodijimo nervus paralyžiuojančia medžiaga. Kremliaus kritikas tvirtina, kad jį bandė nunuodyti Federalinė saugumo tarnyba (FSB) V. Putino nurodymu.

 

 


Šiame straipsnyje: Aleksejus NavalnasareštasLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>Arvys \\\\\.../////

>>>Arvys \\\\\...///// portretas
Arvį,ką rūkai ???,parašyk ir aš noriu padurniuoti.

Arvys

Arvys portretas
Tau durnam nedaeina, kad vyksta tyrimas o jis kartais vyksta ir kelis metus. Čia ne tavo ruskyne byla sufabrikuijama, staigiai teismas ir kalėjimas. Pas mus to niekada nebuvo ir nebus. Žinant kad tam išdavikui gresia virš 10 metų, tai gali nepergyventi, jam tuos prasedetus metus atskaičiuos

adva'Kotas \\\\\\\...//////

adva'Kotas  \\\\\\\...////// portretas
Palecliukas 3 metus sėdi be teismo demokratiškoje Lietuvoje,o siaubingoje Rusijoje NET 30-čiai DIENŲ uždarė 'laisvės' kovotoją.Baisūs tie Rusai,reikia juos pult su ginklu ir išvaduoti Navalną.Fas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių