Quantcast

N. Pelosi pavedė generolui po riaušių įvertinti JAV Kapitolijaus saugumą

JAV Atstovų Rūmų pirmininkė Nancy Pelosi (Nensi Pelouzi) penktadienį pranešė, kad vienas atsargos generolas, koordinavęs uragano „Katrina“ padarinių likvidavimo pastangas, vadovaus neeiliniam saugumo padėties vertinimui JAV Kapitolijuje, kur praėjusią savaitę prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) šalininkai surengė aukų pareikalavusias riaušes.

„Privalome patikrinti visą šį kompleksą, atsižvelgdami į tai, kas įvyko, ir faktą, jog artėja inauguracija“, – žurnalistams pareiškė demokratų žemuosiuose Kongreso rūmuose lyderė, turėdama omenyje priesaiką, kurią kitą savaitę ant Kapitolijaus laiptų turi duoti jos bendrapartietis Joe Bidenas (Džo Baidenas).

„Tam tikslui paprašiau dimisijos generolo leitenanto Russelo Honore (Raselo Honorės) nedelsiant įvertinti infrastruktūros saugumą, tarpinstitucinius procesus, vadovavimą ir kontrolę“, – sakė N. Pelosi ir pridūrė, kad R. Honore yra „gerbiamas lyderis, turintis reagavimo į krizes patirties.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas

Kas portretas
Kapitolijaus sturmas tai lefyistu darbas Patys musa ir patys rekia

Algi,matosi , kad mano v a i s t a i , tau p a d e d a ,

Algi,matosi , kad  mano v a i s t a i , tau p a d e d a , portretas
kai pasveiksi, būsi naudingas VISUOMENEI, tik būtinai pasimokyk kultūringai k a l b ė t i,-- kitaip užversi KOJAS būdamas b e r a š t i s - darydamas g ė d ą artimiems.

Algis

Algis portretas
Durneli, tu durneli. Jungtinės Valstijos klestėjo, klesti ir visad klestės, o tavo numylėtoji subinės skylė Rossija, kaip buvo skylė, taip ja ir liks.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių