Quantcast

Mėsininkai prašo policijos apsaugos nuo veganų

  • Teksto dydis:

Prancūzijos mėsininkų federacija šalies vyriausybės prašo jos nariams skirti policijos apsaugą nuo veganų ir jų "fizinių, žodinių bei moralinių" išpuolių, praneša BBC, cituojanti federacijos vadovo parašytą atvirą laišką.

Mėsininkai konkrečiai prašo, kad įsikištų vidaus reikalų ministras Gerardas Collombas.

Laiške tvirtinama, kad agresyviai nusiteikę veganai stengiasi pasėti baimę ir sunaikinti mėsos vartojimo, kuris yra Prancūzijos kultūros dalis, šaką. Jie apmėto mėsos parduotuves akmenimis ir apipila jų vitrinas kraują imituojančiu raudonu skysčiu, piešia grafičius ir pasitelkia kitas vandalizmo formas, kad propaguotų savo filosofiją, laiške nurodė Jeanas Francois Guihardas, vadovaujantis Prancūzijos mėsininkų ir maisto tiekėjų federacijai.

Veganai „absoliučiai daugumai žmonių nori įpiršti savo gyvenimo būdą ar net savo ideologiją“, parašė J.F.Guihardas, savo laiške pasisakęs maždaug 18 tūkst. Prancūzijos mėsininkų vardu.

Prancūzijoje vegetarai ir veganai sudaro tik nedidelę gyventojų dalį: 2016 metais atlikta apklausa parodė, kad mėsos nevartoja maždaug 3 proc. prancūzų.

Kovo mėnesį buvo sulaikyta prancūzų aktyvistė veganė Myriam-Serge Jouglet, socialiniame tinkle „Facebook“ parašiusi, kad per teroristų išpuolį Trebo mieste žuvusio mėsininko Christiano Medveso mirtis buvo teisinga.

„Ir ką? Jus šokiruoja, kad žudiką nužudo teroristai? O manęs tai nestebina. Nejaučiu jokios užuojautos. Tai yra teisingumas“, – parašė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na pas veganus --kaip ir pas

na  pas  veganus  --kaip  ir  pas portretas
pederastus ar lezbes kitoks poziuris y gyvenima [ jie gyvenima mato per siknaskyles skyle ]

...

... portretas
"Veganus - į konservus!" - brrr, nevalgomi... tragedija tie koviniai veganai, juos į viešumą galima leist tik su antsnukiais.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių