Quantcast

Maskva: numuštas JAV dronas buvo Irano oro erdvėje

  • Teksto dydis:

Irano praeitą savaitę numuštas JAV bepilotis lėktuvas buvo įskridęs į šiitiškos respublikos oro erdvę, nors Vašingtonas tvirtina, kad aparatas skraidė virš tarptautinių vandenų, antradienį pareiškė Rusijos saugumo tarybos pirmininkas.

„Turiu informacijos iš Rusijos Federacijos gynybos ministerijos, kad šis dronas buvo Irano oro erdvėje“, – žurnalistams Jeruzalėje sakė Saugumo tarybos vadovas Nikolajus Patruševas.

N. Patruševas lankėsi Jeruzalėje derybų su JAV ir Izraelio pareigūnais, tvyrant didelei įtampai po birželio 19-ąją įvykusio incidento, kai Iranas numušė amerikiečių žvalgybos orlaivį. JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trumpas) buvo įsakęs surengti atsakomąjį karinį smūgį, bet paskutinę minutę jį atšaukė.

Iranas teigia, kad bepilotis lėktuvas „Global Hawk“ pažeidė šalies oro erdvę ties Hormūzo sąsiauriu, bet Pentagonas neigė, kad jis buvo įskridęs į iraniečių teritoriją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TUPAS

TUPAS portretas
PRIE KO CIA MASKVA?AR JAU BE RUSU ZINIOS IR NUSISIKT NEBEEIS?

anti-vata

anti-vata portretas
gal tikrai rusai itaise savo gps transyverius salia amerikietisku i tuos bepilocius, del to viska ir zino.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Turkai rusų faneri numušė virš savo teritorijos,bet Putka paklupde Erdogana ir privertė atsiprašyti,taigi rusų manymu Iranas turi atsiprašyti,kad numušė virš savo teritorijos
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių