Quantcast

Maljorkoje nusileido pirmasis lėktuvas su vokiečių atostogautojais

Pirmą kartą nuo koronaviruso pandemijos pradžios Maljorkoje nusileido lėktuvas su vokiečių atostogautojais. Orlaivis iš Diuseldorfo atskraidino 165 poilsiautojus. Vykdant bandomąjį projektą, ateinančiomis dienomis į Balearus turėtų atvykti iš viso 11 000 vokiečių.

Jis yra laimingas, galėdamas sugrįžti, sakė Georgas Kasbachas iš Kelno, Ispanijos saloje turintis atostogų butą. Jis teigė mėgstąs Maljorką ir grįžtąs čia kasmet. Vyras sakė, jog jaučiasi „saugus“.

Vokiečių turistai yra dalyviai bandomojo projekto, kurio tikslas yra atverti saugius turistų koridorius į autonominį Balearų regioną. Projektą parengė Balearų vyriausybė su trimis Vokietijos turizmo agentūromis. Šių duomenims, pirmųjų bilietų į lėktuvus neliko per 36 valandas.

Balearai yra pirmasis Ispanijos regionas, kuris vėl „atsiveria tarptautinei rinkai“. Tačiau bandomosios programos dalyviams galioja griežti reikalavimai. Jiems atvykus, oro uoste tikrinama temperatūra. Turistai bet kada gali sulaukti žinybų skambučio telefonu ir klausimų apie galimus koronaviruso simptomus.

Birželio 21-ąją visoje Ispanijoje baigs galioti nepaprastoji padėtis. Tą dieną šalis atvers savo sienas su kitomis ES šalimis ir atšauks nuo gegužės vidurio galiojančią 14 dienos karantino prievolę atvykėliams.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

puiku

puiku portretas
laukiu nesulaukiu tokiu geru ziniu ir si kitur

Anonimas

Anonimas portretas
Isskrido antros porcijos parsivezti. Arabai jau pasiruose...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių