Quantcast

M. Pompeo: Q. Soleimani planavo „didelio masto ataką“ prieš JAV ambasadas

  • Teksto dydis:

Irano generolas Qasemas Soleimani (Kasemas Soleimanis) planavo neišvengiamą „didelio masto ataką“ prieš JAV ambasadas ir kitus objektus, kai buvo nukautas JAV bepiločio lėktuvo smūgį, penktadienį pareiškė JAV valstybės sekretorius Mike'as Pompeo (Maikas Pompėjas).

„Nežinome tikslios dienos, kada turėjo būti įvykdyta [ataka], bet buvo labai aišku, kad Qasemas Soleimani pats planavo reikšmingą, didelio masto ataką prieš Amerikos objektus, ir tie išpuoliai turėjo įvykti artimiausiu metu“, – M. Pompeo sakė žurnalistams.

Pasak jo, JAV turėjo „tikslios informacijos“ apie gresiančias atakas „prieš Amerikos objektus, įskaitant Amerikos ambasadas, karines bazes, Amerikos objektus visame regione“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
ACH: "Nežinome tikslios dienos, kada turėjo būti įvykdyta [ataka], bet buvo labai aišku, kad Qasemas Soleimani pats planavo" - NIEKO tie jankiai nežino, BET - preziumuoja kad planavo; o tie jankiai be jokių planavimų ėmė ir susprogdino...o paskui dar ir ukrainiečių lėktuvui davė įsakymą grįžt ten kur šaudo (gal net ir iraniečiui nurodė kada mygtuką paspaust).

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
atiduotu jankiai tą TERORISTĄ POMPEO IRANIEČIAMS,TIE PAKARTU IR REGIJONE TAIKA ATSTATYTA.SOLEIMANAS PLANAVO ATAKAS,O JANKIAI SURENGĖ.

jie mojavo su buteliuku ir sake kad cheminis ginklas

jie mojavo su buteliuku ir sake kad cheminis ginklas portretas
amerikonai baisiausi teroristai, zulikai ir aferistai
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių