Quantcast

M. Pompeo: J. Bidenas parodė silpnumą, atsisakęs spaudos konferencijos su V. Putinu

Buvusio JAV valstybės sekretoriaus Mike'o Pompeo (Maiko Pompėjo) nuomone, Joe Bideno (Džo Baideno) sprendimas atsisakyti bendros spaudos konferencijos su Rusijos lyderiu Vladimiru Putinu po viršūnių susitikimo Ženevoje rodo JAV prezidento silpnumą.

„Faktas, kad nesi pasirengęs stovėti už 6 ar 8 pėdų (1,8–2,4 m) nuo savo priešininko ir papasakoti pasauliui, apie ką kalbėjotės, apie jus jaudinančius dalykus ir apie tai, kodėl jie jums rūpi, parodo didžiulį silpnumą“, – televizijos „Fox News“ eteryje sakė M. Pompeo.

„Jei nesi pasirengęs paprasčiausiai stovėti ant pakylos ir atsakinėti į žiniasklaidos [atstovų] klausimus, kurie gali būti sunkūs ir nepatogūs... tai – didžiulis silpnumo ženklas“, – pridūrė jis.

J. Bidenas trečiadienį Ženevoje pirmąkart nuo savo kadencijos pradžios susitiks su V. Putinu. Planuojama, kad jų derybos truks keturias ar penkias valandas, bet Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas sakė, kad lyderiai diskutuos „kiek reikės“.

Anksčiau buvo planuota, kad po derybų abu lyderiai surengs bendrą spaudos konferenciją, bet iki renginio likus kelioms dienoms buvo pranešta, kad amerikiečiai nutarė, jog konferencijos bus atskiros.

Pasak D. Peskovo, šį susitikimo programos pakeitimą tikriausiai lėmė asmeninis J. Bideno pasirinkimas.

„Amerikiečių pusė iš tikrųjų pasirinko surengti atskirą spaudos konferenciją; prezidentas Putinas taip pat surengs savarankišką spaudos konferenciją, tačiau matome, kad per šią [J. Bideno] kelionę – pavyzdžiui, keliomis dienomis anksčiau Jungtinėje Karalystėje – J. Bidenas ir [premjeras] Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas) taip pat spaudos konferencijas rengė atskirai. Taigi, tai, tikriausiai tiesiog priimtiniau JAV prezidentui“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė Kremliaus atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senuks

Senuks portretas
Niekas nenori su žudiku

KĄ IŠSIRINKOTE - TĄ IR TURITE...

KĄ IŠSIRINKOTE - TĄ IR TURITE... portretas
Kas kaltas, kad Amerikoje neatsirado Prezidento, kuris galėtų kaip lygus su lygiu diskutuoti su Putinu? Akivaizdžiai JAV teroristai jau priėjo liepto galą. Atsirado dvi valstybės - Kinija ir Rusija, kurios sustabdė JAV diktatūrą šiai planetai. Dar smagiau, kad ir ES mąstantys pradėjo priešintis tiems teroristams.

o

o portretas
sis zydelis patvarkes persu generola be Trumpo zinios pretenduoja i jav prezidentus ?...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių