Quantcast

M. Pompeo: baltarusiai turėtų gauti „laisves, kurių jie reikalauja“

Baltarusiams turėtų būti suteiktos „laisvės, kurių jie reikalauja“, trečiadienį pareiškė JAV valstybės sekretorius Mike'as Pompeo (Maikas Pompėjas), paraginęs valdžią Minske saugoti protestuotojus.

„Mes norime, kad Baltarusijos žmonės turėtų laisves, kurių jie reikalauja... Mes raginame, kad taikūs protestuotojai būtų apsaugoti, o ne žalojami. Tai daryti nėra niekam naudinga“, – sakė Prahoje viešintis JAV diplomatijos vadovas.

„Tikiuosi, kad ES neapsiribos pareiškimais, bet imsis veiksmų, imsis priemonių, nes baltarusiai turi tokią pačią teisę į laisvę ir demokratiją kaip ir mes“, – pabrėžė M. Pompeo.

Čekijos premjeras Andrejus Babišas savo ruožtu pavadino įvykius Baltarusijoje, kur jau tris naktis vyko protestai prieš rinkimų rezultatų klastojimą, „šokiruojančiais“.

Protesto akcijos kilo Baltarusijos valdžiai pirmadienį paskelbus, kad prezidentas Aliaksandras Lukašenka rinkimuose surinko 80 proc. balsų ir buvo perrinktas šeštai kadencijai.


Šiame straipsnyje: BaltarusijaprotestaiMike Pompeo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pimpejau --rupinkis juoduku laisvem amerikoj

Pimpejau --rupinkis  juoduku  laisvem  amerikoj  portretas
, gamink gejus ,lezbietes -jiems tavo laisviu dermokratiniu labai reikia , o baltarusiams savu laisviu iki kaklo ...

atsirado mokytojai

atsirado mokytojai portretas
Tai tegul duoda tas laisves savo juodukams , kurie šiuo metu siaučia jų miestų gatvėse.

Dimka

Dimka  portretas
Tik diena lt ,portale šita naujena per pasauli jinai apkeliavo vakar apie vidurnakti o lt žiniasklaida kaip visada net techninio paskelbimo kontekste veda save kaip ....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių