Quantcast

A. Lukašenka: valdžia duota ne tam, kad kas nors ją atiduotų

Valdžia yra duota ne tam, kad kas nors ją „taip imtų, mestų ir atiduotų“, pareiškė tariamas Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka, pristatydamas naująjį Baltarusijos generalinį prokurorą Andrejų Švedą, praneša valstybinė Baltarusijos naujienų agentūra „BelTA“.

„Man dažnai priekaištauja dėl to, kad „valdžios jis neatiduos“. Teisingai priekaištauja. Mane tauta išrinko ne tam. Valdžia ne tam duota, kad ją taip imtų, mestų ir atiduotų. 90-ųjų viduryje ji voliojosi purve, į ją valėsi kojas. Taip pat, kaip iš jūsų – tų, kurie nešioja antpečius.

Nenoriu, kad Baltarusija sugrįžtų į tuos laikus. Todėl niekas į purvą valdžios, kaip jie reikalauja, nenustums“, – pareiškė A. Lukašenka.

Pasak jo, situacija Baltarusijoje jau šiemet taps „vėl saugi“.

„Šalis turi jau šiemet sugrįžti į tą saugų periodą, kuris buvo visai neseniai ir kuris toks artimas mūsų šaliai. Tai yra tiesiog Baltarusijos įvaizdis“, – A. Lukašenkos žodžius cituoja „BelTA“.

Baltarusijoje rugpjūčio 9 d. įvyko Baltarusijos prezidento rinkimai, kurių rezultatai laikomi suklastotais.

Vos tik paskelbus pirmuosius balsavimo rezultatus, Minske ir kituose Baltarusijos miestuose prasidėjo masinės protesto akcijos, kurios virto susirėmimais su milicijos darbuotojais. Buvo sulaikyti tūkstančiai žmonių, nukentėjo daug demonstrantų. Opozicijos lyderė Sviatlana Cichanouskaja naktį į rugpjūčio 11-ąją išvažiavo iš Baltarusijos ir gyvena Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Praėjo pusmetis - ir kieno viršus ? Šaunuolis Lukašenka !

Laikykites balti rusai

Laikykites balti rusai portretas
bulbanosa -supuvusi puzdra ;[kuris tik su keturkojais sugeba kalbeti]]---Bialorusios uzurpatoriu---I shiukshlyna seniai laikas,,,;kitaip ateje rusai juos sutvarkys su tuo botoksiniu zmogeliuku --pute

Palaikau

Palaikau portretas
Lukašenka tik jis tikras prezidentas
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių