Quantcast

A. Lukašenka teigia neturįs namo Maskvoje

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka šeštadienį per pasitarimą Minske neigė kai kuriuose portaluose pasirodžiusius pranešimus, kad esą jis turi nekilnojamojo turto Maskvoje.

„Jūs matote – kartais dirba profesionaliai: surežisuoti kadrai, melagingos naujienos. Pasirodo, jau aptiko Maskvoje kažkokį man priklausantį namą. Aš dabar noriu viešai pasakyti: jei aptikote – galite jį pasiimti“, - cituoja prezidentą naujienų agentūra „BelTA“.

A. Lukašenka pridūrė, kad jis neturi nuosavybės ir tėvynėje. „Aš Baltarusijoje nuosavybės neturiu, išskyrus oficialią rezidenciją kaime, kur aš gyvenu“, - sakė jis.

Anot Baltarusijos prezidento, šie gandai skleidžiami siekiant destabilizuoti padėtį. „Jie skelbia melagingas naujienas. Pasirodo, aš užvakar jau ir iš šalies išvažiavau, pasirodo, aš lyg tai numiriau, lyg tai susirgau. Kodėl tai daroma? Kad liaudies nuotaika būtų šlykšti“, - tvirtino A. Lukašenka.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

 Manau portretas
Anonime ,viska jus vatnikai žinote apie Landzbergi ,o kodėl nieko nežinote apie AMB turtus ,prichvatizuotus viešbučius ,aprūpintus vaikus ir savo klano narius.Jie tai pirmais nepriklausomybės netais užėmė komunistai aukštus postus ir viska glemžė iš ūkių ,imonių.Ežęrai ,upių pakrantės ,parkai tai jų pilimis apstatytos.O kai Landzbergis pasistaė šiūkškyne dar tada namelį už Palangos tai koks šaršalas kilo.Tik vatnikai ,stribų palikuonis ir patys vagis šitaip tą šeima šmeižią.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Lukašenkai baigsis kaip Čiausešku.Nenori geruoju pasitraukti tai bloguoju.Kiek tie juodvarniai -kareiviai kankins savus žmones .Nejaugi sąžinė neprabus.? O Lukošenkos ir pinigai baigsis pirkti kankintojus.Vatnikai negalvokit ,kad Lukosįenka ubagas.Seniai skaičiau ,kad turtai milijoninės vertės.

:(

:( portretas
17 rezidencijų Baltarusijoje tokiam gobšiam ir valdingam seniui atrodo per daug, bet dar viena už Uralo nepamaišytu.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių