Quantcast

A. Lukašenka: Rusija ir Baltarusija dar nesuderino dviejų trijų svarbių ekonominių programų

Rusijos ir Baltarusijos santykiuose dar nesuderintos dvi trys svarbios dvišalės ekonominės programos. Tai ketvirtadienį per susitikimą su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu pareiškė Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka, praneša „Interfax“.

„Mes rimtai judame į priekį dėl sąjunginių programų. Labai rimtos programos. Vyriausybių lygiu mes jau suderinome 26 ar 27 programas. Liko nedaug, 2-3 labai rimtos ekonominio pobūdžio programos“, - teigė A. Lukašenka.

Jis patikslino, kad tarp neišspręstų klausimų yra apmokestinimas.

Pasak A. Lukašenkos, daugiau dėmesio reikia skirti „aktualiems“ klausimams. „Tai ir mūsų Sąjunginės valstybės saugumas, ir gynyba. Nors šiaip jau kol kas susitvarkome ir susitvarkysime. Ir linijas nubrėšime, kurių niekas neturi peržengti, ir deramai atsakysime tiems, kurie nesupranta, kad šitame beprotiškame pasaulyje reikia elgtis ramiau ir gyventi draugiškai“, - pareiškė jis.

Ankstesnis A. Lukašenkos ir V. Putino susitikimas įvyko vasario 22 d. Sočyje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas  portretas
Spirga ponuli, tau viena vieta ....nieko jis nederina ,trizna..Jis bijo betkokios sajungos ,nesjau BUVO TEN..cha,cha...Tai rusijai reikia pasistumti i Vakarus,,o kolukietis gerai jauciasi savo nepriklausomoje[[nors ir nuvarytoje]bialorussijoje..Sajunga tam diegui tai tik "guma patempti"
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių