Quantcast

A. Lukašenka pasaulyje mato globalių žaidėjų valdomą chaosą

Autoritariškasis Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka trečiadienį pareiškė, kad tarptautinė sankloda ritasi „valdomo chaoso“ link ir kad už socialinių konfliktų stovi pasauliniai žaidėjai.

„Tarptautinė tvarka ritasi vadinamojo valdomo chaoso link. Akivaizdžiai matosi gerai apgalvotas ir surežisuotas pasaulinių žaidėjų, kartais nesiskaitančių su niekuo, net su savo žmonių interesais, veikimas“, – Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijos (KSSO) Kolektyvinio saugumo tarybos sesijoje sakė A. Lukašenka. Jo žodžius citavo valstybinė naujienų agentūra BelTA.

Anot A. Lukašenkos, COVID-19 pandemija ne tik padidino tarptautinių santykių problemas, bet ir paaštrino socialinius konfliktus ir visame pasaulyje vyksta beprecedenčiai masiniai neramumai.

„Jau aišku, kad tai ne spontaniška nepasitenkinimo apraiška, kaip mums bando pavaizduoti masinio informavimo priemonėse“, – sakė jis.

Baltarusijoje jau beveik keturis mėnesius vyksta masiniai protestai dėl rugpjūčio 9-osios prezidento rinkimų, kurių laimėtoju buvo oficialiai paskelbtas A. Lukašenka, vadovaujantis šaliai nuo 1994-ųjų. Opozicija ir Vakarų demokratijos šiuos rinkimus laiko suklastotais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Amerikos svajonė.....Prezidentas Batka susitvarkys....

Amerikos svajonė.....Prezidentas Batka susitvarkys.... portretas
Tikslas vienas.....užģrobti valdžią ir padaryti perversmą.......kotlėtų kepėja tik žaisliukas demokratijos.....už pinigus dirba samdytos valkatos ...laksto po gatves vaidindami dydviriais........metami milijonai vėjais.....

Jis

Jis portretas
Teisus

Saulius

Saulius portretas
Baltarusija gyvena tvarkingai, tik ten veržiasi toki patys "gelbėtojai", kurie "išgelbėjo" Ukrainą, paskandino skurde ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių