Quantcast

A. Lukašenka įsitikinęs Baltarusijos reakcijos į koronavirusą teisingumu

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka penktadienį pareiškė, kad jo šalis jau po mėnesio bus pamiršusi koronavirusą, jei ir toliau laikysis anksčiau parengtų kovos su juo priemonių.

„Mes pasirinkome savo kelią. Ir esu šiandien įsitikinęs, kad pasielgėme teisingai. Neįvedėme nepaprastosios padėties. Jei ir toliau eisime šiuo keliu, būtinai po mėnesio užmiršime koronavirusą“, – sakė A. Lukašenka, kurį citavo valstybinė naujienų agentūra „BelTA“.

Pasak valstybės vadovo, „Viešpats padės visoje šalyje įveikti šią nelaimę ir bėdą“.

A. Lukašenka priminė, kad „Baltarusijoje ne ėjo frontu, o kovoja su infekcija taškuose ir židiniuose“. Jis pabrėžė, kad svarbiausia gelbėti žmonių gyvybes: „Privalome kovoti dėl kiekvieno žmogaus ir mokame tai daryti.“

„Visuomet rūpindavomės sveikatos apsauga, neatidavėme jos į privačias rankas. Taip, mums nebuvo paprasta. Nesame turtinga šalis, mums tai brangiai kainavo. Užtat daugeriopai atsipirks“, – pridūrė jis.

Iki gegužės 7-osios Baltarusijoje mirė 116 COVID-19 pacientų, užregistruoti 20 168 užsikrėtimo koronavirusu atvejai. Per parą buvo patvirtinta 913 naujų užsikrėtimo atvejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nikas

Nikas portretas
Kai nera marionete ir nereikia bezdzioniauti viso pasaulio koronadurnizmo, adekvati reakcija i problema, tai ir rezultatas geras. O kas del komunisto tapusiu krikscionimi, tai toks daug vertingesnis, negu visa gyvenima apsimetinejantis drungnas krikscionis. Ir Sventas Rastas apie tai byloja.

batka

batka portretas
kaip /dievukas/ zaidziantis saiba...

mimis

mimis portretas
Komunistas tapes krikščionimi.Viska nurašys ant dievo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių