Quantcast

Lietuvė mokytoja pašiurpino Vokietiją

Dailės mokytoja iš Lietuvos Aldona S. sėdi ant teisiamųjų suolo Frankfurto prie Maino teisme. Iš pažiūros rami inteligentiška 48-erių moteris įtariama įvykdžiusi net kelias žmogžudystes.

Dar šią savaitę turėtų paaiškėti, ar pedagogei pateikti kaltinimai pagrįsti.

Aldona S. jau yra sėdėjusi kalėjime Lietuvoje: devyneriems metams nelaisvės ji buvo nuteista 1999-aisiais už vieno vyriškio nužudymą.

Anksčiau iš kalėjimo paleista moteris išvyko gyventi į Vokietiją. 2006-aisiais Ofenbacho mieste vienoje šiukšlių krūvoje radus lietuvio Vidmanto S. (35 metų) lavoną, Aldona S. buvo suimta. Moteris šešis mėnesius sėdėjo tardymo izoliatoriuje, bet pritrūkus įrodymų buvo paleista.

Dabar į teisiamųjų suolą ponia mokytoja iš Lietuvos (taip Aldoną S. vadina Vokietijos žiniasklaida – red. past.) sėdo kilus įtarimams, kad ji Naujųjų, 2007-ųjų, metų naktį užmušė draugą Jaceką L. 41 metų lenkui pirma prožektoriumi suknežinta kaukolė, paskui kūnas sudarkytas 19 peilio smūgių.

Įtariama, kad Aldona S. Jaceką L. nužudė ne viena, o padedama bendrų. Daugiau detalių apie nusikaltimus kol kas nepateikiama. Teismo sprendimo laukiama dar šią savaitę.

Vokietijos policija taip pat tiria galimas Aldonos S. sąsajas su kito lietuvio iš Ofenbacho nužudymu. Prieš dvejus metus mirtinai sumuštas savo bute rastas Rimas S. Medicinos ekspertai tvirtina, kad jis buvo tiesiog negyvai suspardytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Kriminalinė nusikaltėlė, kuri naikina žmones ne viena.

strv

strv portretas
Nieko sau - dailės mokytoja!!!!??? Štai kas gaunasi, kai žmogžudžiai anksčiau laiko paleidžiami į laisvę...

vytas

vytas portretas
Aisku,kad jinai padare tai ne viena.Turejo pagalbininku ir tiksla zudyti.Del pinigu.
VISI KOMENTARAI 15

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių