Quantcast

Lenkijoje pratęstas karantinas, bet bus atidaryti prekybos centrai ir muziejai

Lenkijoje iki vasario 14 d. pratęstas karantinas, tačiau kitą savaitę bus leista atidaryti parduotuves prekybos centruose ir muziejus, paskelbė sveikatos apsaugos ministras Adamas Niedzielskis.

Pasak A. Niedzielskio, prekybos centruose, muziejuose ir galerijose nuo pirmadienio galės būti ribotas skaičius lankytojų.

Iki šiol muziejai, galerijos ir dauguma parduotuvių prekybos centruose buvo uždaryti, veikė tik maisto prekių parduotuvės ir vaistinės. Lenkijoje taip pat bus atsisakyta specialių apsipirkimo valandų, skirtų tik senjorams.

Ministro teigimu, kiti karantino apribojimai pratęsiami iki vasario 14 d.

Ketvirtadienį Lenkijoje užregistruota per 7 100 naujų COVID-19 atvejų ir 389 mirtys. Iš viso šalyje nustatyta beveik 1,5 mln. ligos atvejų ir 36 443 mirtys.

Lenkijoje taip pat tęsiamas sveikatos apsaugos sektoriaus darbuotojų ir vyresnių nei 70 metų amžiaus gyventojų skiepijimas. Iš viso paskiepyta apie 1 mln. žmonių, 150 tūkst. iš jų sulaukė ir antrosios skiepo dozės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Wtf?

Wtf? portretas
Wtf? Lenkijoj gyvenu ir jokio karantino nebuvo. Iśskyrus uzdarytus vieśbučius ir restoranuose maistas iśsinešimui tik. Judėjimas laisvas iš miesto į miestą. Mażos parduotuvytės dirbo. Slidinejimo trasos atidarytos beveik dvi savaites jau. Meluoja ir neraudonuoja...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių