Quantcast

Latvijos pasieniečiai apgręžė 71 užsienietį, mėginusį patekti iš Baltarusijos

  • Teksto dydis:

Latvijos pasieniečiai penktadienį neleido į šalį patekti 71 žmogui, mėginusiam neteisėtai kirsti sieną su Baltarusija, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba.

Nuo antradienio pareigūnai iš viso užkirto kelią 245 žmonių mėginimui neteisėtai pereiti sieną.

Penktadienį vienas asmuo buvo sulaikytas už neteisėtą valstybės sienos kirtimą. Tai – moteris su akivaizdžiais neįgalumo požymiais, kurios pareigūnai neapgręžė dėl humanitarinių priežasčių. Kol kas neaišku, ar ji prašys prieglobsčio Latvijoje.

Ši moteris – vienintelis asmuo, sulaikytas už neteisėtą sienos kirtimą nuo rugpjūčio 11 dienos, kai Latvijoje paskelbta ekstremali situacija. 

Iš viso šiemet už neteisėtą Latvijos sienos su Baltarusija kirtimą sulaikyti 353 asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patariu

Patariu portretas
Imkite pavyzdi is LATVIU, kol NEVELU ...

Pil.

Pil. portretas
Latviai protingai padatė ,iškarto varė atgal .Taip darė ir Anglija su lietuvos ,latvijos ir kitais migrantais kol minėtų šalys nebuvo Europos sudėtyje.Tik mūsų lietuviams seime trūko proto ,nežinojo kaip pasielgti su migrantais.O gal Lukašenka buvo teisus,patys lietuviai juos kvietėsi imdami pinigus iš migrantų ,nes buvo žadėta jiems laisvas kelias į vakarus.

Broliukai

Broliukai portretas
Latvija nebuvo užsiėmusi vien LGBT reikalais,dėl to iš karto griebė jautį už ragų,ir pat pradžių pas juos mažiau šūdą malė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių