Quantcast

Laiškai atskleidžia: Dž. H. W. Bušas slapta rėmė berniuką iš Filipinų

Lapkričio pabaigoje miręs buvęs JAV prezidentas Džordžas H. W. Bušas slapta rėmė berniuką iš Filipinų. Jis tam naudojo pseudonimą G. Walkeris, pranešė kadais dėl šio ryšio tarpininkavusi krikščioniška organizacija „Compassion International“, kuria remiasi CNN. Organizacija perdavė keletą Dž. H. W. Bušo laiškų, kuriais jis bendravo su vaiku. Laiškų autentiškumą patvirtino buvusio prezidento biuras.

Anot organizacijos, Dž. H. W. Bušo piniginės lėšos buvo skirtos vaiko išsilavinimui, maistui ir pomėgiams. Per trejus metus užsimezgė ir aktyvus susirašinėjimas tarp vaiko ir jo globėjo. „Mielas Timothy'i, aš norėčiau tapti tavo nauju susirašinėjimo draugu. Aš esu senas žmogus, 77 metų, bet aš myliu vaikus. Ir nors mes dar nesusitikome, aš jau myliu tave“, - rašė Dž. H. W. Bušas septynmečiui berniukui 2002-aisiais, kai pradėjo jį globoti.

Pamažu Dž. H. W. Bušas savo laiškuose tapo vis drąsesnis ir davė užuominų apie savo tikrąją tapatybę, pasakojo buvęs „Commission International“ vadovas Wessas Staffordas. Viename laiške buvo įdėta jo šuns Sadie nuotrauka, dar kitame buvo užuomina, kad jis Kalėdas leidžia Baltuosiuose rūmuose.

Kas buvo garsusis jo rėmėjas, Timothy'is sužinojo tik būdamas 17-os, kai baigėsi jo globa - tai jam atskleidė organizacija. Tačiau nuo tada „Compassion International“ apie vaiką nieko negirdėjo. Kaip toliai klostėsi jo gyvenimas, nežinoma.

94-erių Dž. H. W. Bušas mirė lapkričio 30 dieną. Jis buvo 41-asis JAV prezidentas, Baltuosiuose rūmuose šeimininkavęs nuo 1989 iki 1993 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo, tas “nunu”-

Jo, tas “nunu”- portretas
Idiotas, viens is tu, kurie skaito prastai ir beto dar tingi. Tai kas belieka priedurniam? Tik komentuot pagal antrašte.

ku-ku

ku-ku portretas
Kokios kudlotos pas žmones mintis,fu tam nunu

Nunu

Nunu portretas
Matyt jis ji prievartavo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių