Quantcast

Kremlius ragina E. Macroną ir A. Merkel paspausti Ukrainą nutraukti „provokacijas“

Kremlius penktadienį paragino Prancūzijos prezidentą Emmanuelį Macroną (Emaniuelį Makroną) ir Vokietijos kanclerę Angelą Merkel paskatinti Ukrainą laikytis ugnies nutraukimo susitarimų su prorusiškais separatistais.

Vokietijos ir Prancūzijos lyderiai turėtų pakalbėti su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu apie „būtinybę ryžtingai nutraukti bet kokius provokacinius veiksmus prie sąlyčio linijos ir akcentuoti būtinybę besąlygiškai laikytis ugnies nutraukimo režimo“, žurnalistams sakė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

V. Zelenskis penktadienį atvyksta vizito į Prancūziją, kur susitiks derybų su E. Macronu. Vizito programoje taip pat numatoma trišalė vaizdo konferencija su A. Merkel.

Ukraina kaltina Rusiją telkiant tūkstančius karių prie rytinės sienos, taip pat aneksuotame Kryme. Pranešimų apie pajėgų telkimą pasirodė Ukrainos rytuose suintensyvėjus susirėmimams su Rusijos remiamais separatistais.

Savo ruožtu Maskva sako dislokavusi karių palei savo vakarinę sieną pratyboms, reaguodama į grėsmę keliančius NATO veiksmus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
reikia pirmiausia nusodint zelensky su zydpalaikiais bei bidon sunelio hebra kurie ir planuoja kara ka nera spec t kurios suveiktu kaip buvo su binlandenu ir po karo.....

GAL KREMLIUS IR ČIA NETEISUS?

GAL KREMLIUS IR ČIA NETEISUS? portretas
Akivaizdžiai Amerikos banditai Ukrainą kursto prieš Rusiją pradėti trečią pasaulinį karą Europoje. Jeigu Makronas ir Merkel nenori sulaukti 1945 metų likimo turi padėti Rusijai apraminti įsijautusius Ukrainos nacionalistus. Neabejoju, Rusija ir pati susitvarkys, bet kentės jau visa Europa, nes Amerika, neabejotinai įtrauks į tą karą ir Europos valstvybes. Ji yra MEISTRĖ KOVOTI SVETIMOMIS RANKOMIS IR SVETIMOJE TERITORIJOJE. Iš tokių situacijų visuomet išeina nugalėtoja...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių