Quantcast

Kremlius nepatenkintas JAV ketinimu tiekti ginkluotę Ukrainai

  • Teksto dydis:

Kremlius neigiamai vertina informaciją apie JAV ketinimą tiekti Ukrainai prieštankinių ginklų sistemą „Javelin“. Tai žurnalistams pareiškė Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas, rašo TASS.

D. Peskovas atsisakė komentuoti, ar Maskva imsis kokių nors atsakomųjų žingsnių. Kremliaus atstovas tepasakė, kad „Maskva yra neabejinga kelių milijonų žmonių likimui, kurie gyvena nepripažintose respublikose“.

Penktadienį JAV valstybės departamento spaudos tarnybos vadovė Heather Nauert paskelbė, kad JAV nusprendė tiekti Ukrainai „pažangias gynybos priemones“ siekdama sustiprinti Ukrainos gynybos pajėgumą.

Anksčiau JAV televizijos kanalas ABC pranešė, kad šalies prezidentas Donaldas Trumpas tikriausiai palaimins planą, pagal kurį Ukrainai bus tiekiama prieštankinių ginklų už 47 mln. JAV dolerių. Į šią ginkluotę gali būti įtrauktos ir prieštankinių raketų sistemos „Javelin“.

D. Trumpui patvirtinus šį planą jį per 30 dienų turėtų apsvarstyti JAV Kongresas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paskutiniam

Paskutiniam portretas
Papasakok šias pasakaites turgaus bobutei, gal patikės. O logiką ar esi kada studijavęs? Akivaizdu, ne. O ir mąstymo gebėjimai tokie silpni.

To Pilieciui

To Pilieciui portretas
Pagalvojus rimtai , jei nebutu kaip sakot" okupave" ruskiai , tai ten jau butu buve Amerikos laivynas ir butu oukupuotas amerikieciu , nes jau labai jiems jau kvepejo tas Krymas. Manau , kad ir visa Ukraina jiems rupi paimti i savo glebi , kadangi Kryme gyvena daug rusakalbiu zmoniu , tai jiems ir turi vadovauti kas kalba rusu kalba , o ne anglu kalba.Amerikieciai ir taip jau statosi karine baze Odesos srityje , na ir ko jiems reikia is tos Ukrainos . Matyt Amerika turi per mazai ikure pasaulyje kariniu baziu , tai reikia paimt ir Europines valstybes. Is Vokietijos nesugeba issikraustyti po 2 pasaulinio karo , tai ir taikos metu jiems mazai ir mazai.Amerika turi savo zemyna , todel tesurupina savo zemynu ir nebutnai jiems listi i svetimas teritorijas. Zmonijai reikalinga taika. Stop ginklavimuisi ir karams.

tam

tam portretas
>labusui . Viska buki klumpakojai išgėrė.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių