Quantcast

Kiaulių gripas: sąmokslo teorijų šalininkų balsai skamba vis garsiau

Nuo to laiko, kai pavasarį pasirodė pirmi pranešimai apie naują gripo virusą A(H1N1), vadinamuoju kiaulių gripu užsikrėtė dešimtys tūkstančių žmonių, o vaistinės susižėrė milijardinį pelną.

Atskleidė sąmokslą

Prasidėjus šiam rudeniui, nuo pavasario žmoniją gąsdinantis kiaulių gripas vėl atsirado pirmuose laikraščių puslapiuose. Pasaulio spaudoje mirga antraštės: "Dar viena kiaulių gripo auka", "Kiaulių gripas pareikalavo daugiau gyvybių", "Dėl epidemijos uždarytos šalies mokyklos" ir t. t. Apie ligą kasdien kalbama per televiziją, valstybės skaičiuoja aukas, o politikai mėgina atitolinti laiką, kai turi būti paskelbta pandemija. Vyriausybės, net ir per krizę, stengiasi parodyti, kad rūpinasi žmonėmis ir skiria nemažas sumas panacėja vadinamam preparatui "Tamiflu" įsigyti.

Vienintelė šį unikalų preparatą gaminanti Šveicarijos įmonė skaičiuoja milžinišką pelną. Pelnosi ir skiepus bei antivirusinius vaistus pradėję pardavinėti farmacininkai. Būtent jie, pasak JAV daktaro Leonardo G.Horowitzo ir žurnalistės Sherri Kane, kalti dėl kiaulių gripo atsiradimo, jo plitimo ir didėjančio mirčių skaičiaus. Interneto portale www.theflucase.com išspausdintame straipsnyje mokslininkas ir žurnalistė tiesiogiai kaltina tarptautinį farmacininkų kartelį, veikiantį Niujorke, kuris platino kiaulių gripo epidemiją.

Straipsnyje teigiama, kad garsus Amerikos sveikatos apsaugos produktų ekspertas L.G.Horowitzas ir Sh.Kane išspausdino šokiruojančius oficialius dokumentus. Šie liudija, kad privataus pasaulinio vadinamojo biotechnologijų tresto savininkai stovi už visko, ką jūs bet kada nors girdėjote apie pandeminį gripo virusą, įskaitant ir jo kilmę, ir vadinamąją profilaktinę vakcinaciją.

Šie dokumentai, kaip teigiama, buvo perduoti Federalinio tyrimų biuro (FTB) agentams. Jų pagrindu, kaip tikimasi, bus pateikti kaltinimai pramonininkams, kurie "atsakingi už pandemijos sukūrimą, panikos kėlimą ir dezinformacijos per žiniasklaidą platinimą".

"Sustabdykite genocidą"

Kas gi tie blogiukai, kurie nutarė išnaikinti pusę pasaulio, ir kam jiems to reikia? Anot L.G.Horowitzo, tai Deivido Rokfelerio trestas, su kuriuo susiję kai kurie galingiausi Volstrito veikėjai: magnatas Ruppertas Murdockas, Mortonas Zuckermanas, Thomas Gloceris ir buvęs Niujorko federalinio rezervų banko direktorių tarybos pirmininkas Jerry Speyeris. "Jie įtariami ruošę ir suplanavę visuotinį genocidą", – teigia dr. L.G.Horowitzas, tačiau neaišku, įtarimai jiems jau pateikti oficialiai ar tai mokslininko išdėstytas noras, kad taip įvyktų.

Kad ir kaip būtų, ekspertas sakė, jog ėmėsi veiksmų. FTB, pasak jo, buvo paprašyta sustabdyti priverstinę gyventojų vakcinaciją, kuri gali pražudyti net milijardą žmonių. Vakcinų šalutinis efektas išties jau buvo aptarinėjamas pasaulio spaudoje. Kai kurių medikų teigimu, keli žmonės mirė būtent nuo jos, kai buvo paskiepyti nuo kiaulių gripo. Taip atsitiko ir Kanadoje, kur skiepų sukelta alergija pareikalavo 30 žmonių gyvybės. Todėl šią savaitę Kanada nutarė sustabdyti vakcinaciją.

Tačiau sugrįžkime prie sąmokslininkų. Minėto tresto, kuris anot straipsnio, ne tik kontroliuoja pasaulinius biotechnologinius tyrimus ir technologijas, bet ir valdo komercinę sveikatos apsaugos dalį, tikslas – mažinti žmonių skaičių pasaulyje. Kam jam to reikia, neva sąmokslą atskleidęs mokslininkas ir žurnalistė nepaaiškina, bet aprašo blogiukų paspęstus spąstus. Sukelti paniką ir išreklamuoti savo produkciją, anot L.G.Horowitzo ir Sh.Kane, jiems padėjo turima galinga žiniasklaidos grupė.

"Taip trestas turėjo įtakos gamtinių ir farmakologinių preparatų rinkai", – teigė ekspertas. Mokslininkas įsitikinęs, jog tai ne pirmas kartas, kai pasaulio galingieji sukuria tokį bjaurų planą. "Kai pastarąjį kartą buvau susisiekęs su FTB, perspėjau apie artėjantį juodligės (įvyko 2001m. – red. past.) protrūkį,– sako dr. L.G.Horowitzas. – Meldžiuosi, kad šį kartą mano atskleisti faktai padėtų išgelbėti milijonus gyvybių ir inicijuoti nusikaltimų prieš žmoniją teisinį tyrimą." Baisiausias genocidas per visą istoriją, pasak jo, turėtų prasidėti maždaug po mėnesio. Kaip tik tuo metu, medikų prognozėmis, kiaulių gripo epidemija turėtų pasiekti savo piką.

Kitos versijos

Yra ir kitų kiaulių gripo atsiradimo bei plitimo versijų. Virusai, žinia, gali atsirasti tik dviem būdais: juos sukuria gamta arba žmogus. Tad kai pasirodė pirmi pranešimai apie kiaulių gripą Lotynų Amerikoje, atsirado kalbančių, jog virusas "nutekėjo" iš kokios nors slaptos laboratorijos. Sąmokslo teorijų kūrėjai atkreipė dėmesį, kad anksčiau apie A(H1N1) niekas nieko negirdėjo, o tam, kad jis susikurtų savaime, reikėtų nemažai laiko. "Išvada viena – jis sukurtas dirbtinai, – teigia Australijos tyrėjas Adrianas Gibbsas. – Nežinau, kaip jį pradėjo skleisti, tačiau parašysiu apie tai knygą."

Indonezijos sveikatos apsaugos ministrė Siti Fadilah Supari atvirai pareiškė, kad virusą sukūrė JAV ir jį specialiai platina trečiojo pasaulio šalyse, tam, kad vėliau parduotų vaistus.

Ekonomistai įžvelgia dar vieną kiaulių gripo poveikį. Pandemija – tai smūgis šalims konkurentėms. Dėl kiaulienos eksporto rinkų kovoja ne tik privatūs verslininkai, bet ir vyriausybės.

Apie aferą kalba ir Danijos žurnalistai. "Information" laikraščio korespondentai, mėgindami įrodyti, kad farmacininkų pelnas yra vienas svarbiausių dalykų, kurie skatina kiaulių gripo pandemiją. Leidinio teigimu, per pasaulinę krizę dėl A(H1N1) gripo viruso sukeltos panikos farmacijos fabrikai dirba visą parą ir tai nespėja gaminti vaistų. Žurnalistai taip pat nustatė, kad Pasaulio sveikatos organizacijoje dirbantys mokslininkai iš farmacininkų gauna savo dalį pelno. Kiaulių gripo baimė, pasak "Information", smarkiai perdėta. Nuo jo visame pasaulyje mirė apie 6 tūkst. žmonių. Paprastas gripas kasmet nusineša iki pusės milijono žmonių gyvybių.

Tą patį tvirtina ir rusų mokslininkai. Jų teigimu, ši gripo atmaina nėra tokia agresyvi, kaip turėtų būti, jeigu ji būtų sukurta mokslininkų, dirbančių gynybos ministerijoms. Panikai, pasak jų, nėra jokio pagrindo. Kiaulių gripas lengvai pagydomas ir tomis priemonėmis, kurios tinka gydyti tradiciniam gripui. Be to, juk nelogiška pradėti biologinę ataką, jeigu ir pats nuo jos nukentėsi...

Kad ir kaip būtų, iš tikrųjų faktai lieka faktais. Nežinia iš kur atsiradęs gripo virusas dar plinta pasaulyje, žmonės miršta, o farmacininkai pelnosi milžinišką kiekį vaistų pardavinėdami valstybėms ir paprastiems vartotojams.

Dr. L.G.Horowitzas ir žurnalistė Sh.Kane garsėja savo tyrimais. Tarp ankstesnių jų tyrimo atradimų – faktai, įrodantys "Silverstein Properties Inc." vadovo Larry Silversteino ryšį su Rugsėjo 11-osios išpuolio organizavimu. L.Silversteinas, buvęs Pasaulinio prekybos centro Niujorke nuomotojas, anot jų, yra davęs sutikimą dviejų jo pastatų detonacijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
Vaistinės susižėrė pelną ???? Žurnalistas, juokaujate ? Taip vaistinės iš profesionalios veiklos patapo eiline tinkiline maximine nesąmone. Vaistininkams liepia parduoti. Ir šiaip ten dirbantys žmonės beveik neturi jokių teisių ir yra įbauginti tinklų savininkų. Tai gi tinklai pasiima tik mažą dalį pelno, o visas likęs tenka farmacijos kompanijos.

to O

to O portretas
Na vaistinininkai, tai ne tas moteriškes juk žurnalistas turėjo omeny, jos juk krizinę algą gauna. O vat vaistinių savininkai ir juo labiau farmacininkai, tai oj lašinius dabar augina, pas juos ne krizė o totali ekonomikos augimo viršūnė :)

Pilietis

Pilietis portretas
Manau naujos gripo formos pacio savaime neatsirado. Radau idomu skandalinga video reportaza, su samokslo ikalciais. rutube.ru/tracks/2719952.html?v=6f58d6ad21024abb12715f6c1a9f9d59 Tai tikrai privercia susimaityti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių