Quantcast

Keli žymūs Baltarusijos valstybinėje žiniasklaidoje dirbę žurnalistai išėjo iš darbo

Keli žymūs Baltarusijos valstybinėje žiniasklaidoje dirbę žurnalistai išėjo iš darbo; apie tokį sprendimą savo socialinių tinklų paskyrose jie paskelbė trečiadienį.

Tarp nusprendusiųjų trauktis – valstybinei televizijos ir radijo kompanijai priklausančių ATN, „Belarus 1“ laidų vedėjas Jauhenas Perlinas, STV dirbusi Taciana Borodkina ir radijo laidų vedėjas Aliaksandras Šusteris.

„Sveikiname šalį su „pasirinkimu“! Net dabar, kai „pasirinkimas“ jau padarytas, aš nebijau, nebijokite ir jūs. Neatimkite ateities iš savo vaikų!“ – feisbuke parašė T. Borodkina.

J. Perlinas savo pareiškimą pavadino „Kas nutiko mano Baltarusijai?“ ir sakė, kad dabar nė viena iš jo vedamų laidų nebekelia jam tokių emocijų kaip anksčiau.

„Aš nusprendžiau, kad mano šiandieninis eteris „Belarus 1“ buvo paskutinis. Šiam sprendimui niekas nepadarė įtakos, priėmiau jį pats“, – rašė jis.

Apie sprendimą trauktis iš ATN pranešė ir laidų vedėjas Siarhejus Kozlovičius.

Portalo tut.by žiniomis, iš darbo išeina ir keli Pirmojo nacionalinio Baltarusijos radijo kanalo darbuotojai, įskaitant A. Šusterį ir žinių vedėją Tacianą Filipčenko.

Kai kurios žiniasklaidos priemonės taip pat pranešė apie televizijos kanalo ONT laidų vedėjos Olhos Bohatyrevič atleidimą.

Keliomis dienomis anksčiau apie tai, kad išeina iš darbo „Belarus 1“, instagrame pranešė rytinės laidos vedėjai Vera Karetnikova ir Andrejus Makajenakas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vanga

Vanga portretas
Įsidėmėkit,piliečiai , kaip sulojo vienbalsiai troliai, taip sužavėti savo šeimininko darbu! Negaus gi ėdalo iš kruvinų jo rankų !Gal ir saugumas pasidomėtų jais, o gal jau ir domisi, ir žino, kas , kur ir kaip?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių