Quantcast

Karininkai keičia savo lytį: viskas dėl papildomų išmokų ir didesnio atlyginimo

  • Teksto dydis:

Ispanijos kariai keičia savo lytį iš vyriškos į moterišką tam, kad gautų išmokas, kurias gali gauti tik moterys, praneša „New York Post“.

Ispanijos šiaurės Afrikos autonominiame mieste Seutoje 41 vyras priėmė drastišką sprendimą oficialiuose dokumentuose pakeisti savo lytį, kai 2023 m. kovą buvo įgyvendintas vadinamasis „Translyčių įstatymas“.

Iš Seutoje gyvenančių vyrų, kurie pakeitė savo tapatybę, tik keturi teisėtai pasikeitė ir vardą. Dauguma jų išlaikė visus kitus gyvenimo aspektus, įskaitant vyriškus lytinius organus, lytinę orientaciją ir net veido plaukus.

„Iš išorės jaučiuosi heteroseksualiu vyru, bet viduje esu lesbietė“, – Ispanijos laikraščiui „El Español“ sakė armijos kapralas Roberto Perdigonesas.

Kaip teigia „Telegraph“, karininkai tai daro tikėdamiesi paaukštinimo ir didesnio atlyginimo.

Iš išorės jaučiuosi heteroseksualiu vyru, bet viduje esu lesbietė.

„Dėl lyties pakeitimo padidėjo mano pensija, nes moterys gauna daugiau, kad būtų kompensuojama nelygybė. Taip pat už tai, kad esu mama, gaunu 15 procentų didesnį atlyginimą“, – teigė R. Perdigonesas ir pridūrė, kad kareivinėse turi atskirą kambarį su vonios kambariu.

„Taip yra todėl, kad negaliu būti su vyrais, nes esu moteris, ir nemaniau, kad būtų teisinga būti su biologinėmis moterimis iš pagarbos joms“, – sakė A. Perdigones.

Translyčių asmenų įstatymas, priimtas 2022 m. gruodžio 22-ąją, leidžia 14 metų ir vyresniems asmenims pakeisti savo tapatybę be jokio psichologinio ar medicininio įvertinimo, nors 14–16 metų amžiaus vaikams reikia tėvų ar globėjų sutikimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Flurona [TRUMP 2024]

Flurona [TRUMP 2024] portretas
NATO transvestitai prieš karo užgrūdintus rusus. Man tai nugalėtojai aiškūs, o jums?

senas kavenskas

senas kavenskas portretas
Na va , ką ir sakiau - tuoj turės škiasss.. keičiamus ,,organus'' - pagal situaciją ... tarnyboje - boba , o namie - ,,vyras'' ... tik klausimas - kaip su papais ??? o dar tuoj evrosojūzas kiek žinau moterims ,,tomis dienomis '' priskaičiuos didesnes išmokas ! ( o kas patikrins ? ) :)))

Nieko sau kokia tarnystė pinigams

Nieko sau kokia tarnystė pinigams  portretas
Pasiūlytų priešai eurų maišelį ir tiems " atsiduotų " ? Klaiku kas vyksta tarp " patriotų " ...ir net karininkų ...
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių