Quantcast

Karalius Charlesas III pasirodė Velykų pamaldose

  • Teksto dydis:

Karalius Charlesas III (Karolis III) kartu su karaliene ir kitais karališkosios šeimos nariais sekmadienį dalyvavo Velykų pamaldose Vindzoro pilyje. Tai svarbiausias jo pasirodymas viešumoje po to, kai praėjusį mėnesį pranešė apie vėžio diagnozę.

Monarchas linksmai pamojavo ranka, įžengdamas į Šv. Jurgio koplyčią maždaug valandos trukmės pamaldų.

75 metų karaliaus pasirodymas laikomas siekiu nuraminti visuomenę po to, kai vasario pradžioje Bakingamo rūmai paskelbė, kad Charlesas pasitraukė iš viešų pareigų, nes jis gydomas nuo nepatikslintos formos vėžio.

Nors jis tęsė darbus už rūmų sienų, jo pasirodymas viešumoje per tokias karališkas iškilmes kaip Velykų pamaldos laikomas teigiamu ženklu.

Pačios pamaldos kuklesnės nei įprastai, nes Velso princesė Catherine (Ketrin) taip pat gydosi nuo vėžio ir sustabdė viešąsias pareigas. Princesė, jos vyras princas Williamas (Viljamas) ir jų vaikai pamaldose nedalyvauja.

Kovo 22 dieną, po kelias savaites trukusių spekuliacijų apie jos sveikatą ir buvimo vietą po vasarį atliktos sunkios operacijos, Kate (Keit), kaip ji yra žinoma, paskelbė, kad ji taip pat serga vėžiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Džeimsas Bondas

Džeimsas Bondas portretas
Man poch... ar jis pasirodė, ar nepasirodė. Britų žvalgyba valdo Lietuvos valdžią per Ožį, todėl sisteminei žiniasklaidai duota komanda periodiškai dėti žinutes apie karališkos šeimos nusiperdimus.

kai 1

kai 1  portretas
monarhu /veziuks/ islindo is savo /urvo/ tuo metu vativaldovs duod komanda sionsatanystinem jegom gana nes anunakiai musu nepasigailes ,,,,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių