Quantcast

JK ministras perspėja dėl protesto balsų per Europos rinkimus

  • Teksto dydis:

Svarbus Jungtinės Karalystės vyriausybės narys sekmadienį perspėjo, kad ateinančius Europos Parlamento rinkimus kai kas laikys „paskutine proga protesto balsui“, apklausoms rodant, kad tęsiantis chaosui dėl „Brexit“ populistai galėtų nušalinti pagrindinės srovės britų partijas.

Švietimo sekretorius Damianas Hindsas (Deimianas Hindsas) visuomeniniam transliuotojui BBC sakė, jog nėra abejonių, kad gegužės 23 dieną Britanijoje vyksiantys Europos rinkimai bus sunkūs ministrės pirmininkės Theresos May (Terezos Mei) konservatoriams.

Dvi neseniai atliktos apklausos rodė, kad naujai įkurta „Brexit“ partija, kuriai vadovauja išstojimo iš Europos Sąjungos šalininkas Nigelas Farage'as (Naidželas Faradžas), gali labai gerai pasirodyti ir ES, ir bet kokiuose Britanijos visuotiniuose rinkimuose, atimdama balsus iš Konservatorių partijos ir pagrindinės opozicinės Leiboristų partijos.

Th. May norėjo išvesti šalį iš ES prieš bloko rinkimus, bet „Brexit“ tebėra įstrigęs dėl politinės aklavietės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yla

yla portretas
Nauji europieciai: persoko tvora is marrocco i ispania. Immigrants in Spain / Border barriers in the Spanish enclave of Ceuta www.youtube.com/watch?v=1NSx0Fr-9Fo

patys

patys portretas
sukelet si ixit bardaka patys ir rinksit jo /vaisius/ su monarchais......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių