Quantcast

JAV pirmoji ponia: šaliai labiau nei bet kada reikia D. Trumpo vadovavimo

JAV pirmoji ponia Melania Trump savo kalboje Respublikonų partijos suvažiavimo proga agitavo už dar vieną prezidento Donaldo Trumpo kadenciją.

„Mano vyras, mūsų šeima ir žmonės šioje vyriausybėje kovoja už jus“, – kalbėjo 50-metė Baltųjų rūmų Rožių sodelyje. – Jis myli šią šalį ir žino, kaip galima kažką pasiekti“. M. Trump pabrėžė: „Aš manau, kad mums dabar labiau nei kada reikia mano sutuoktinio vadovavimo“.

Pirmoji ponia savo kalboje nekritikavo demokratų kandidato į prezidentus Joe Bideno. „Aš nenoriu šio vertingo laiko naudoti tam, kad pulčiau kitą pusę“, – sakė ji. Turėdama omenyje Demokratų partijos suvažiavimą, ponia pridūrė: „Kaip matėme praėjusią savaitę, tokios kalbos tik dar labiau skaldo šalį“.

M. Trump pareiškė užuojautą koronaviruso pandemijos aukų artimiesiems. Ji patikino, kad jos vyro vyriausybė nesiliaus kovoti, kol bus sukurta veiksminga vakcina nuo viruso visiems. „Donaldas nenurims, kol nepadarys visko, kas yra jo galioje, kad pasirūpintų visais, kurie nukentėjo nuo šios siaubingos pandemijos“, – kalbėjo M. Trump.

Pirmoji ponia savo kalboje užsiminė ir apie protestus prieš policijos smurtą ir rasizmą, kuriuos sukėlė afroamerikiečio George‘o Floydo mirtis per brutalią policijos operaciją gegužės pabaigoje. „Turime prisiminti, kad mes visi esame viena bendruomenė, susidedanti iš daugybės rasių, religijų ir etninių grupių“, –sakė ji.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Su tokia rykle

Su tokia rykle portretas
Kitur reik filmuotis

???

??? portretas
Per 4 metus taip nuvare?

jis

jis portretas
O... geras... ji atsimerkė!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių