Quantcast

JAV milijardierius pakeitė poziciją ir sieks prezidento posto

  • Teksto dydis:

Milijardierius aktyvistas Tomas Steyeris (Tomas Stejeris), anksčiau šiais metais tvirtinęs, kad nedalyvaus 2020 metų JAV prezidento rinkimuose, persigalvojo ir antradienį paskelbė prisidedantis prie pretendentų, sieksiančių tapti Demokratų partijos kandidatais.

T. Steyeris vaizdavo save kaip autsaiderį, ketinantį pasipriešinti, anot jo, „stambiojo verslo vykdomam mūsų demokratijos priešiškam perėmimui“.

62 metų kalifornietis yra vienas aktyviausiai besireiškiančių ir turtingiausių JAV liberaliosios stovyklos atstovų, pasisakančių už apkaltą prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui). Sausį jis nustebino daugelį demokratų, pareiškęs, kad visą dėmesį sutelks pastangoms užtikrinti apkaltą, o ne mėginimui užimti Baltuosius rūmus.

Vis dėlto T. Steyeris yra sakęs, kad nuo to laiko nusivylė demokratų kontroliuojamų Atstovų Rūmų pastangų nuversti D. Trumpą vangiu tempu.

Nors yra tapęs apkaltos reikalaujančiųjų stovyklos nacionaliniu balsu, T. Steyeris apie tai visiškai neužsiminė pareiškime apie savo prezidentinės kampanijos pradžią.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių