Quantcast

J. Stoltenbergas: NATO neatsisako dialogo su Rusija

NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas šeštadienį sakė, kad Aljansas lieka įsipareigojęs dialogui su Rusija, bet sąjungininkės priešinsis bet kokiems Rusijos bandymams kištis.

„Liekame įsipareigoję ginkluotės kontrolei, bet – ir dialogui su Rusija. Toliau siekiame gerinti santykius su didžiausia savo kaimyne. Dabar vyksta nauja konkurencija, taip pat ir pasaulinio jėgų balanso keitimu“, – Miuncheno saugumo konferencijoje sakė J. Stoltenbergas.

Jis priminė, kad NATO dalyvės jau seniai aptarinėja, kaip reaguoti Rusijai pažeidus Vidutinio nuotolio branduolinių pajėgų (INF) sutartį.

„Rusija bando didinti savo įtaką pasauliui ir vėl sukurti pasaulį su įtakos sferomis. NATO sąjungininkės į tai reaguoja, jos didina savo pajėgų pasirengimą, laikosi sankcijų ir priešinasi Rusijos bandymams kištis“, – sakė J. Stoltenbergas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apie ka ir su kuom tame NATO

apie ka ir  su kuom tame NATO  portretas
gali rusas kalbet ....tai melagiu ir aferistu irstva ...siandien susitarsi ,uz valandos sulauzys susitarima ....na taip jau simtus kartu buvo .... beviltiska su NATO suliariais vest bet kokias kalbas ....na nebent nusluot naxhren didesne puse amerikos ..po to pradet apie ka nors pokalbius vest... antraip nulinis variantas...

tai

tai portretas
gal paaiskinkit ?...jei nato jau jesko dialogo su rusais tai matosi kad zmogus protingas tik idomu ka linke isstenes ir ka kiti pasakys ar vel triubys rusai puola jei ne baisu darosi idomu ir liudna kad homosapiens neverta savo planetos kuria dar saugo nezinoma jega o sie agresyvus pridurkai kuriems seniai laikas beprotnamy ir toliau pjauna saka ant kurios ir patys sedi?.......

...

... portretas
Ach: "... dialogui su Rusija. Toliau siekiame gerinti santykius su didžiausia savo kaimyne" - t.y.: 'Mes su Rusija gražiai, o jūs, litvinai (it kvaili šuneliai - ach, kam čia tas 'it') ir toliau ant savo BETARPIŠKO Kaimyno lokit!'.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių