Quantcast

J. Kerry: Rusija turi žengti „konkrečius“ žingsnius krizei Ukrainoje išspręsti

  • Teksto dydis:

Rusija turi žengti „konkrečius“ žingsnius krizei Ukrainoje išspręsti, sakė trečiadienį JAV valstybės sekretorius Johnas Kerry (Džonas Keris), perspėdamas, kad Maskva gali lengvai vėl gauti Rusijos parlamento pritarimą karinei intervencijai.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas turi viešai paraginti promaskvietiškus sukilėlius sudėti ginklus, taip pat nutraukti ginklų tiekimą jiems, sakė J.Kerry, kuris dar pridūrė: „Esama daug konkrečių dalykų, kurie yra svarbūs praktiškai“.

„Mes manome, kad prezidentui Putinui svarbu įrodyti savo veiksmais, ne tik savo žodžiais, kad jis visiškai tikrai linkęs siekti taikos“, – sakė J.Kerry per spaudos konferenciją po NATO užsienio reikalų ministrų susitikimo.

„Svarbu jam nutraukti ginklų ir kovotojų siuntimą per sieną, viešai paraginti separatistus sudėti savo ginklus, atitraukti Rusijos pajėgas ir įrangą, ir padėti, kad būtų paleisti įkaitais tapę ESBO (nariai)“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Serioga

Serioga portretas
Skoro vse budu sosat , ne dolgo ostalos..,.:)

jankis

jankis portretas
fašistiniai kiaulės lauk iš čiair būtų gerai,kad nešdintūsi iš lietuvos,o kai šis kiaulė karksi,tai tegu savo amerikoi beginklius žmones šaudo ir žurnalistus gaudo

suskiui

suskiui portretas
kazin kas ten sudegino, zinau tik vienus zudikus - ruskiu tauta, jie manau paaukojo zmones, kad apsmeizti ukrianiecius, nes ruskis ne zmogus, tai zmogzudys ir isgama, o tu ju nupirktas ciulpikas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių